Cameron Diaz:

Bildene skaper full fødselsforvirring

Fansen lurer på hvorvidt skuespilleren gikk gravid eller ei.

BLE MAMMA: Skuespiller Cameron Diaz ble mamma for første gang i julen. Nå stiller fansen spørsmål ved om stjernen selv gikk gravid. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Skuespiller Cameron Diaz ble mamma for første gang i julen. Nå stiller fansen spørsmål ved om stjernen selv gikk gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag forrige uke sjokkerte skuespiller Cameron Diaz (47) fansen, da hun via sin Instagram-konto kunngjorde at hun og ektemannen Benji Madden (40) hadde fått en datter.

Datteren, som har fått navnet Raddix Madden, er Diaz og Maddens førstefødte, og skal ha blitt født rett før nyttår, ifølge People.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

- Godt nytt år fra Madden-familien! Vi er så glade, velsignet og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skrev 47-åringen på Instagram.

Videre forklarte hun at barnets privatliv kom til å bli et stort fokus, og at de ikke kommer til å dele bilder av den nyfødte.

Undrer seg over graviditeten

Selv om de fleste har uttrykt sin glede overfor Diaz og ektemannen, er det flere som har stilt spørsmål ved familieforøkelsen og lurer på om skuespilleren har benyttet seg av surrogatmor.

- Vent, men var Cameron Diaz gravid eller var det en surrogat? spør en bruker på Twitter, ifølge The Sun.

Det som spesielt har satt fart på spekulasjonene er bilder av stjernen fra slutten av november, for knappe én og en halv måned siden. Her ser man nemlig ingen gravidmage, til tross for at hun på det tidspunktet skulle vært rundt syv-åtte måneder på vei - om hun bar frem barnet selv.

GRAVID?: Flere har stilt spørsmål om hvorvidt Cameron Diaz har benyttet seg av surrogat. Her er hun avbildet i slutten av november, en og en halv måned før babynyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix
GRAVID?: Flere har stilt spørsmål om hvorvidt Cameron Diaz har benyttet seg av surrogat. Her er hun avbildet i slutten av november, en og en halv måned før babynyheten ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge avisen fortalte fertilitetsekspert Dr. Gedis Grudzinskas til Mail On Sunday at graviditeten burde vært synlig hvis hun var over syv måneder på vei.

- Kvinner som er syv måneder på vei legger vanligvis på seg ti til tolv kilo og mesteparten av den vekten er synlig ved nedre del av mageregionen, fortalte eksperten, ifølge The Sun.

Avisen legger til at legene er uenige, da andre mener det er mulig å holde seg rimelig slank helt til slutten av svangerskapet.

Vansker med å bli gravid

Om stjernen faktisk har benyttet seg av surrogat, er det neppe så rart.

Så sent som i 2018 blusset det nemlig opp rykter om at «The Holiday»-stjernen var gravid med ektemannen, og at veien dit ikke hadde vært enkel.

Den gang hevdet en kilde overfor Radar Online at Diaz lenge hadde ønsket seg barn, og at hun etter gjentatte mislykkede prøverørsforsøk hadde klart å bli gravid.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

- Det var tortur og Cameron følte at hun sviktet fordi hun ikke kunne bli gravid selv, hevdet kilden til nettstedet.

Diaz kommenterte selv aldri den angivelige graviditeten, og det er uvisst om stjernen faktisk var gravid på tidspunktet.

«Charlie's Angels»-stjernen har dessuten rukket å bli 47 år gammel, og muligheten for å bli gravid avtar etter fylte 35 år, ifølge Store medisinske leksikon.

Det å benytte seg av prøverørsbehandling eller surrogati er for øvrig ikke uvanlig blant Hollywood-stjernene, og det er mange kjendismødre som har vært åpne om dette.

Pensjonerte seg

Som ovennevnt ønsker ikke Diaz å dele av livet til sin nyfødte datter. Dette er ikke så overraskende, ettersom 47-åringen er svært privat av seg. Hun er så vidt å se på sosiale medier, og er heller ikke aktiv skuespiller i dag.

Da filmstjernen lot seg intervjue av Entertainment Weekly sammen med sine tidligere kollegaer Selma Blair (47) og Christina Applegate (48) i 2018, bekreftet Diaz at hun har pensjonert seg.

FILMSTJERNE: Cameron Diaz har tidligere markert seg som en stor Hollywood-stjerne. Her sammen med Selma Blair og Christina Applegate i 2002. Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNE: Cameron Diaz har tidligere markert seg som en stor Hollywood-stjerne. Her sammen med Selma Blair og Christina Applegate i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet snakket stjernen om «pensjonstilværelsen».

- Det er fantastisk. Jeg er helt ferdig. Jeg er også semi-pensjonert, eller faktisk helt pensjonert, så jeg hadde elsket å møte dere, sa hun til venninnene den gang.

På dette tidspunktet hadde ikke Diaz vært involvert i et filmprosjekt på fire år, og hun har ikke blitt sett på lerretet siden.

LES OGSÅ: - Det gjør vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer