Cameron Diaz:

Bildene skaper full fødselsforvirring

Fansen lurer på hvorvidt skuespilleren gikk gravid eller ei.

BLE MAMMA: Skuespiller Cameron Diaz ble mamma for første gang i julen. Nå stiller fansen spørsmål ved om stjernen selv gikk gravid. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Skuespiller Cameron Diaz ble mamma for første gang i julen. Nå stiller fansen spørsmål ved om stjernen selv gikk gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag forrige uke sjokkerte skuespiller Cameron Diaz (47) fansen, da hun via sin Instagram-konto kunngjorde at hun og ektemannen Benji Madden (40) hadde fått en datter.

Datteren, som har fått navnet Raddix Madden, er Diaz og Maddens førstefødte, og skal ha blitt født rett før nyttår, ifølge People.

- Godt nytt år fra Madden-familien! Vi er så glade, velsignet og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skrev 47-åringen på Instagram.

Videre forklarte hun at barnets privatliv kom til å bli et stort fokus, og at de ikke kommer til å dele bilder av den nyfødte.

Undrer seg over graviditeten

Selv om de fleste har uttrykt sin glede overfor Diaz og ektemannen, er det flere som har stilt spørsmål ved familieforøkelsen og lurer på om skuespilleren har benyttet seg av surrogatmor.

- Vent, men var Cameron Diaz gravid eller var det en surrogat? spør en bruker på Twitter, ifølge The Sun.

Det som spesielt har satt fart på spekulasjonene er bilder av stjernen fra slutten av november, for knappe én og en halv måned siden. Her ser man nemlig ingen gravidmage, til tross for at hun på det tidspunktet skulle vært rundt syv-åtte måneder på vei - om hun bar frem barnet selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer