NAKENSKANDALE: Ashley Greene varsler anmeldelser mot alle nettsteder som viser de private nakenbildene av henne som har havnet på avveie. Foto: All Over Press
NAKENSKANDALE: Ashley Greene varsler anmeldelser mot alle nettsteder som viser de private nakenbildene av henne som har havnet på avveie. Foto: All Over PressVis mer

- Bildene ser ut til å være av henne

"Twilight"-stjernen Ashley Greene truer med rettssak etter ny nakenskandale.

SEHER.NO: En uke etter at nye bilder av en lettkledd Disney-stjerne Vanessa Hudgens havnet på internett, har nok en av Hollywoods fremadstormende kvinnelige skuespillere havnet i naken-fellen.

Bilder som viser Ashley Greene (22) - kjent fra den voldsomt populære ungdomsfilmen "Twilight" - posere helt avkledd foran et privat kamera har de siste dagene gått som en farsott verden rundt.

Det er ikke kjent hvem som først skal ha tatt bildene, men etter å kommet seg over det verste sjokket, går Ashley nå til kamp for å få bildene - hvor hun fremstår fullstendig uten en tråd -fjernet.

- Bildene, som ser ut til å være av vår klient, er ulovlige og blir vist uten tillatelse. Vår klient planlegger å gå til anmeldelse, sier Greenes advokater til OK Magazine.

Greene - som mandag vant prisen "Best Fresh Face Female" under Teens' Choice Awards i Los Angeles- er for tiden travelt opptatt med å fullføre de to neste "Twilight"-filmene "New Moon" og "Eclipse".

Det er foreløpig ikke kjent om nakenskandalen vil få noen direkte følger for hennes videre skuespillerkarriere. Erfaringsmessig er det imidlertid mer som skulle tilsi at slike bilder bidrar til et ytterligere løft på karrierestigen. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Har vært singel i en måned