- Bildene gjorde at forholdet tok slutt

Michelle Rodriguez ble rasende og sjalu.

SJALU: Michelle Rodriguez misliker modellkjæresten Cara Delevingnes konstante flørt med andre kvinner og er spesielt sjalu når hun deler bilder med andre kjendisdamer på Instagram.  Foto: Pichichi/Splash News/ All Over Press
SJALU: Michelle Rodriguez misliker modellkjæresten Cara Delevingnes konstante flørt med andre kvinner og er spesielt sjalu når hun deler bilder med andre kjendisdamer på Instagram. Foto: Pichichi/Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: For få måneder siden var skuespiller Michelle Rodriguez (35) og Cara Delevingne (21) et av kjendisverdens heteste par. De to klarte ikke å holde hendene unna hverandre og det var ingen tvil om at de to var svært forelsket. Men nylig kjølnet det en gang hete forholdet.

Cara deler stadig intime bilder av seg selv på Instagram sammen med andre popstjerner og modeller - noe som skal ha gjort Michelle rasende og sjalu.

Ifølge The Sun.

Bryllup startet bruddrykter

Nylig delte Cara et bilde der hun bøyer seg inn for et kyss med popstjernen Rita Ora. Bildet skal ha gjort at Michelle tente på alle plugger og modellen fjernet det senere fra sin Instagram-konto.

Hun har også delt et bilde der hun slikker modellkollega Suki Waterhouse under armen og rekker tunge mot Sharon Stone.

I tillegg poserer hun på flere bilder med Rihanna, Toni Garrn, Marion Cotillard og Jessica Chastain.

Tidligere i mai begynte bruddryktene å svirre da Cara kom alene til søsteren Pollys bryllup.

LES OGSÅ: Strålte i hvitt i søsterens bilde