Lily James og Chris Evans:

Bildene får ryktene til å svirre

Har de to Hollywood-stjernene funnet hverandre?

VEKKER OPPSIKT: Ryktene om en mulig romanse har fått fart på seg etter at Hollywood-stjernene Lily James og Chris Evans ble observert sammen i London flere ganger. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Ryktene om en mulig romanse har fått fart på seg etter at Hollywood-stjernene Lily James og Chris Evans ble observert sammen i London flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har det svirret rykter om at skuespillerne Lily James (31) og Chris Evans (39) har funnet tonen.

Internasjonale medier har nemlig vært på ballen, og har publisert bilder av de to stjernene sammen i ulike sammenhenger i London.

Kjæresterykter: Morten Botten havnet i en Jodel-storm etter at noen, ved en tilfeldighet, filmet en samtale han hadde på fest. Nå svarer han på ryktene. Vis mer

Sammen?

I første omgang skal duoen ha blitt sett på vei ut av den eksklusive nattklubben Mark's Club i Mayfair etter midnatt, før de returnerte til Corinthia Hotel, hvor Evans bodde. De skal angivelig ha gått til hver sin inngang i hotellbygget, ifølge Hollywood Life.

Noen dager senere ble stjernene observert sammen igjen. Denne gangen i en park i nærheten av Buckingham Palace spisende på hver sin iskrem. Det meldte medier som Daily Mail og People.

RYKTER: Da vi i Rød Løper spurte følgerne våre om hva de lurte på om årets «Skal Vi Danse»-deltakere, var det flere som lurte på om det har oppstått søt musikk mellom nysingle Isabel Raad og Adrian Sellevoll. Her svarer de! Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ut fra bildene å dømme så de to svært så tilfredse ut der de nøt hverandres selskap på plenen.

De to stjernene har foreløpig ikke offentlig bekreftet - eller avkreftet - at de er i et forhold.

Forhold på hver sin kant

Til vanlig holder Chris Evans til i Los Angeles, mens Lily James er bosatt i Nord-London. Ifølge People befinner førstnevnte seg trolig i London i forbindelse med jobb, ettersom flere film- og TV-prosjekter skal ha gjenopptatt produksjon den siste tiden.

Amerikanske Evans var senest å se i «Knives Out», og har også gjort seg bemerket i «Avengers»- og «Fantastic Four»-filmene.

LILY JAMES: Stjernen fotografert på The Fashion Awards i London i desember 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LILY JAMES: Stjernen fotografert på The Fashion Awards i London i desember 2019. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Britiske James er mest kjent fra dramaserien «Dowtown Abbey» og filmene «Cinderella» og «Mamma Mia! Here We Go Again!».

Ifølge People er Hollywood-stjernene begge single. James var tidligere i et forhold med «The Crown»-skuespilleren Matt Smith (37), men de skal ha gått hver til sitt i desember i fjor.

Evans på sin side, skal ha vært koblet til skuespilleren Jenny Slate (38) i en periode. Det tidligere paret har datet hverandre to ganger, men det endte i brudd for godt i 2017. De fikk i ettertid stor oppmerksomhet for hvordan de omtalte hverandre.

EKS: Chris Evans og skuespilleren Jenny Slate var et par frem til 2017. Foto: NTB Scanpix
EKS: Chris Evans og skuespilleren Jenny Slate var et par frem til 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er mitt favoritt-menneske. Hun er den beste, delte 39-åringen med People.

FILMSTJERNE: Chris Evans og motspiller Gwyneth Paltrow på «Avengers: Endgame»-premieren i Los Angeles i april 2019. Foto: Chris Pizzello/ AP/ NTB scanpix
FILMSTJERNE: Chris Evans og motspiller Gwyneth Paltrow på «Avengers: Endgame»-premieren i Los Angeles i april 2019. Foto: Chris Pizzello/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Grodde bart

Som nevnt er Chris Evans et kjent navn i Hollywood. Han er kanskje mest kjent for rollen som Steve Rodgers, bedre kjent som Captain America, i Marvel-universet.

Det er ikke uvanlig at filmstjerner må endre på utseendet sitt for en rolle. For Evans' vedkommende har han måttet legge seg i hardtrening for å bygge muskler som Steve Rodgers.

Evans, som vanligvis er å se med kortklippet skjegg, hadde også en stor, mørk bart for en tid tilbake. Det fikk nettet til nærmest å ta fyr.

Barten grodde han i forbindelse med en rolle i Broadway-stykket «Lobby Hero», der han spilte politi-veteranen Bill.

I et intervju med The New York Times fortalte stjernen at det var få som gjenkjente han på gata med den nye looken.

- Folk kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. Jeg kan se dem rett inn i øynene, men det er som om jeg er usynlig, fortalte han.

ROMANSEN TOK SLUTT: Axel Kleivane og Ida Johansen Aaserud hadde en flørt inne på «Paradise Hotel», men nå har det tatt slutt. Vis mer

LES OGSÅ: Følte seg isolert etter «Friends»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer