BRUKTE LANG TID: Triana Iglesias, som for tiden er å se på skjermen som programleder for «Paradise Hotel», innrømmer at hun brukte lang tid på å bestemme seg om hun ville bli nakenmodell.  Foto: Seher.no
BRUKTE LANG TID: Triana Iglesias, som for tiden er å se på skjermen som programleder for «Paradise Hotel», innrømmer at hun brukte lang tid på å bestemme seg om hun ville bli nakenmodell. Foto: Seher.noVis mer

- Bildene blir der for alltid

Triana Iglesias tenkte nøye gjennom det før hun kastet klærne.

SEHER.NO:  Triana Iglesias (28) nyter for tiden stor suksess som programleder for TV3s kontroversielle realitykonsept «Paradise Hotel».

I tillegg til programlederjobben, har den veldreide 28-åringen også fått mye oppmerksomhet for karrieren som nakenmodell, og skjønnheten har prydet over 100 ulike covere i løpet av modell-tiden.

I 2006 ble hun også den tredje norske kvinnen til å komme på forsiden av Playboy.

Likevel var ikke avgjørelsen om å gjøre karriere ut av å kaste klærne, noe Triana bestemte seg for i løpet av fem minutter. 

I et ferskt intervju med kvinnebladet Det Nye avslører hun nemlig at hun brukte lang tid på å bestemme seg for om det var noe hun ønsket.

- Det var ikke noe jeg bestemte meg for i løpet av en dag. «Hei, jeg kaster klærne!». Å ta nakenbilder blir sett ned på av ganske mange, og da bør man tenke ganske nøye gjennom hva man gjør. Bildene blir der for alltid, sier hun.

28-åringen, som er kjæreste med DJ Nils Noa, innrømmer imidlertid at hun håper bildene av henne vil være ute av rampelyset den gang hun og kjæresten får egne barn.

Tanken om at de andre mødrene på kakelotteriet skal finne nakenbilder av henne under sengen til sønnene, er nemlig ikke noe hun synes høres særlig morsomt ut.

- Ja...da...off, det er ikke bra. Da må vi vel ha en sånn samtale. Det har jeg aldri tenkt på, jeg har tenkt mer på hvordan jeg skal forklare det for barna mine, for jeg vil ikke late som om en del av livet ikke har skjedd. Men tror du ikke at jeg kommer til å være litt for gammal når jeg får barn? Det kommer nok til å være andre damer de har under sengene, ikke mora til kameratene, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Slår tilbake mot pornokritikken