Beyoncé og Blue Ivy:

Bildene av mor og datter skaper forvirring

- Hva er greia, jeg trodde begge var av Beyoncé.

SOM TO DRÅPER VANN: Beyoncé (37) og Blue Ivy (7) er ofte å se på rød løper og andre begivenheter sammen. Foto: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Beyoncé (37) og Blue Ivy (7) er ofte å se på rød løper og andre begivenheter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Superstjernen Beyoncé Knowles-Carter (37), også kjent som bare Beyoncé, er en svært populær figur på Instagram. For sine 123 millioner følgere legger hun ut ekstravagante bilder nesten ukentlig.

Beyoncé er mor til tvillingene Sir og Rumi Carter (1), og nå kan det se ut som at hun har fått seg en egen «tvilling».

«Lemonade»-artisten la nemlig ut et bilde på bildedelingstjenesten nylig, der hun viste frem likheten mellom henne selv som barn og datteren Blue Ivy Carter (7).

- Herregud, tvillinger

På bildet er det tydelig at Blue Ivy er som snytt ut av nesa på sin ikoniske mor, og hun har til og med samme hårfrisyre som «Queen B» hadde på hennes alder.

«Noen lagde denne sammenligningen av meg i en alder av syv og Blue i en alder av syv. Babyen min vokser opp», skriver Beyoncé, som sjelden legger til tekst under bildene sine.

Kommentarene har naturlig nok strømmet inn under det artige bildet, og en rekke fans er over seg av begeistring fordi de to er så like.

«Herregud, tvillinger», «Wow, tvillinger» og «Tvillinger, virkelig!» er blant kommentarene som går igjen.

«Jeg trodde BEGGE bildene var av Blue, faktisk!» lyder det fra én av superstjernens følgere, mens en annen skriver: «Hva er greia, jeg trodde begge var av Beyoncé».

Bilde tatt av datteren

Den populære artisten stoppet for øvrig ikke bildedelingen der, til fansens store glede.

Hun delte også et fargerikt bilde av seg selv der hun har på seg et todelt sett. Til manges store overraskelse var det ikke en profesjonell fotograf som stod bak kameraet denne gangen, men hennes egen datter.

«Fotokreditering: B.IV», skrev den Grammy-vinnende artisten under bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Photo Credit: B.IV😍

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Interesse for luksusdesign

Det er ingen hemmelighet at Blue Ivy (7) trolig har arvet sine verdensberømte foreldres rådyre vaner når det kommer til designerklær og livsstil.

Som datter av to av verdens rikeste og mest berømte mennesker, Beyoncé og ektemannen Jay Z (49), lever hun et annerledes liv enn det andre syvåringer gjerne gjør, og hun har trolig arvet noe av morens interesse for luksusdesign.

LUKSUS: Det er ikke sjelden Blue Ivy dukker opp i luksusdesign sammen med moren sin. Foto: NTB Scanpix
LUKSUS: Det er ikke sjelden Blue Ivy dukker opp i luksusdesign sammen med moren sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har tidligere vekket oppsikt med sin dyre stil, og en representant for hennes mor har bekreftet til Women's Wear Daily, at Blue Ivy har både egen stylist og personlig shopper, noe de fleste bare kan drømme om - selv i voksen alder.

Den lille jenta har tidligere blant annet blitt observert i en Gucci-kjole til en verdi av omtrent 222 000 norske kroner.

Vis mer

Imponerte med rap

Men det er ikke bare smaken for mote og stil som tilsynelatende går i arv.

Faren til Blue, den verdenskjente rapperen Jay Z, har tidligere røpet bakgrunnen for at parets førstefødte datter rappet på albumet hans «4:44».

- Hun fikk hodetelefonene og klatret opp på en krakk, og så begynte hun bare å rappe, forklarte 49-åringen i et intervju med Rap Radar i 2017, og la til at han ble imponert over den da fem år gamle jenta.

- Jeg bare: «Oh shit». Jeg har hele freestylen hennes på telefonen, la han til i intervjuet, ifølge People.

Videre la han ikke skjul på at den lille jenta forstod hvordan det skulle gjøres.

- Hun er fem, og forstår konseptet, sa han og trakk det frem som et fint minne.

Vis mer

Utroskap

Da Beyoncé ga ut det kritikerroste albumet «Lemonade» i 2016 klarte popdronningen å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra Beyoncés låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z skal ha hatt en affære med.

Etter å ha holdt kortene tett til brystet, åpnet han opp på albumet «4:44», der han omtaler temaet ved å si at han beklager for at han har vært med andre kvinner.

I et større intervju med The New York Times i 2017 uttalte han det som mange tolket som en bekreftelse på utroskapsryktene.

Beyoncé og Jay Z falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg i en privat seremoni i New York, og nå har de altså barna Blue Ivy, Rumi og Sir Carter sammen.

LES OGSÅ: - Slik kontrollerer Beyoncé sitt perfekte image

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer