KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

The Weeknd og Bella Hadid:

Bildene av eks-kjærestene går verden rundt

The Weeknd sang for ekskjæresten på Victoria's Secret-showet.

Publisert

I natt gikk det verdenskjente moteshowet til undertøysgiganten Victoria's Secret av stabelen i Paris.

Arrangementet er kjent for sine fantastiske sceneshow, modeller som Bella Hadid, Kendall Jenner og Alessandra Ambrosio i glitrende undertøy, samt musikalske opptredener fremført av verdens fremste artister.

Blant de heldige som hadde fått æren av å stå på scenen og opptre, var Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd.

LANGE BLIKK: The Weeknds opptreden under Victoria's Secret-showet har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Her går nemlig ekskjæresten Bella Hadid ned catwalken. Foto: NTB Scanpix
LANGE BLIKK: The Weeknds opptreden under Victoria's Secret-showet har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Her går nemlig ekskjæresten Bella Hadid ned catwalken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At hans bidrag har fått mye oppmerksomhet, er ingen hemmelighet. Det var imidlertid ikke det musikalske som vakte oppsikt, men heller det faktum at Bella Hadid (20) var en av modellene som gikk nedover catwalken under hans opptreden.

- Ikke kleint

Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at duoen har gått hver til sitt, etter om lag halvannet år som kjærester.

Det tok dermed ikke lang tid før reaksjonene rundt deres svært offentlige sammenkomst i natt, begynte å svirre i sosiale medier.

En rekke utenlandske medier omtaler at gjenforeningen framsto som noe pinlig, men ifølge Mirror forklarte Hadid at det ikke er noen vonde følelser mellom henne og ekskjæresten.

EKSKJÆRESTER: Bella Hadid og The Weeknd møttes på Victoria's Secret-catwalken i natt. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Bella Hadid og The Weeknd møttes på Victoria's Secret-catwalken i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dette er det andre året han opptrer, og jeg tror han kommer til å gjøre det dritbra. Det er ikke kleint mellom oss. Han er min beste venn, og jeg gleder meg til å gå på catwalken under hans opptreden, fortalte Hadid før showet.

- Treffe på eksen

Selv om de mindre positive reaksjonene har vært mange, er det også flere brukere i sosiale medier som hyller Hadid, og mener at hun var i en «drømmesituasjon».

Spøkefulle internetthumorister lot nemlig ikke sjansen gå fra seg i dette tilfellet:

- Når du ser knallbra ut, og har et hemmelig ønske om at du skal treffe på eksen, lyder en av meldingene.

«The Weeknd» ble sammen med Hadid i april 2015.

Hun er for øvrig søsteren til Kardashian-venninne Gigi Hadid (20) og datteren til «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Foster (51).

- Jeg kontaktet henne fordi jeg ønsket at hun skulle bli avbildet til albumcoveret mitt. Motivet mitt var rett og slett å jobbe med henne, avslørte The Weeknd tidligere i år til bladet Rolling Stone, ifølge US Weekly.

Da Abel og Bella møttes første gang skal duoen angivelig ha falt for hverandre umiddelbart.

- Det hele skjedde veldig naturlig. Forholdet ble nesten levert på fanget mitt, innrømmet han.

Hverken Hadid eller The Weeknd har så langt kommentert bruddet.

LES OGSÅ: Stjal showet som sexy engel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer