HEFTIG: Klippene av Pete Wentz og en annen dame er svært intense.
HEFTIG: Klippene av Pete Wentz og en annen dame er svært intense. Vis mer

Bildene Ashlee hater

Her er bildene superstjernen Ashlee Simpson hater. Filmklipp av kjæresten i seng med en annen dame.

SEHER.NO: Dette er bildene popstjerne Ashlee Simpson (23) hater- filmklipp av kjæresten Pete Wentz (28) i het omfavnelse med en lekker brunette.


Videon der man ser "Fall Out Boy"-sangeren kose seg med en annen dame lekket ut på nettet nylig, og har fått enorm oppmerksomhet i utallige medier, skriver The Sun.


Det 29 sekunder lange klippet ble kjapt omtalt som "The Pete Wentz Sex Tape", noe kjæresten Ashlee neppe er særlig fornøyd med. 


Og dermed så det altså ut til at Wentz fulgte i fotsporene til en rekke andre "sextape"-kjendiser som Paris Hilton, Amy Fisher og Britney Spears.


Men "sexfilmen" med sangeren viser seg altså å være "falsk".


Wentz skal nemlig  ha vært kjapt ute med en kommentar til saken på bandets hjemmeside, der han forklarer at klippet "ikke er ekte".


Klippet er nemlig hentet fra kortfilmen "Goodnight Moon"  som sangeren medvirker i.


- For omtrent ett og et halvt år siden var jeg med i en slags skrekk-kortfilm som en tjeneste for min venn Nathan. Og uansett hva som sies så er jeg ikke spesielt interessert i det å være skuespiller eller å ha en sexfilm, så forhåpentligvis takler dere det, skriver Wentz ironisk på hjemmesiden.

Se "The Pete Wentz Sex Tape" nedenfor: 


LES OGSÅ: - Nytt Simpson-bryllup?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.