«Harry Potter»:

Bildeblemme avslørt

Ikke alt gikk etter planen i redigeringsprosessen til den nye «Harry Potter»-gjenforeningen «Return to Hogwarts». Emma Watson ble nemlig forvekslet.

BLEMME: I HBO Max-serien «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» så en observant seer en stor bildeblemme. Vis mer
Publisert

Fansen har ventet lenge på «Harry Potter»-gjenforeningen, og på lørdag hadde: «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» premiere på HBO Max.

Under gjenforeningen får seerne selvfølgelig et gjensyn med de tre skuespillerne som ble verdenskjent av «Harry Potter»: Daniel Radcliffe (32), Rupert Grint (33) og Emma Watson (31).

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

I serien skal det naturlig nok mimres tilbake til årene 2001 til 2011 da de kjente og kjære filmene ble spilt inn. Dette er første gang skuespillerne gjenforenes siden siste film kom ut i 2011.

Gjenforeningen blir derimot uten forfatter J.K Rowling. Internett har knapt stått stille siden det ble kjent at hun ikke vil delta på gjenforeningen.

Bildeblemme

Gjenforeningen har fått mye oppmerksomhet i både norske, internasjonale og sosiale medier. Nå har det også blitt kjent at det er en flau bildeblemme i serien.

TAKKET NEI: 90-tallsgruppen «Spice Girls» hadde en gjenforeningsturné, men én av jentene valgte å utebli. Her forklarer hun hvorfor. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

I serien skal det nemlig brukes et barndomsbilde som viser Emma Watson, kjent som Hermione Granger i «Harry Potter»-universet. Problemet er at det var ikke et bilde av henne som ble brukt, men et bilde av Emma Roberts (30), kjent fra blant annet «The American Horror Story».

En observant seer påpekte feilen på Twitter, der hun delte et skjermbilde fra serien med teksten:

«Folkens, hjelp meg. Det er bokstavelig talt Emma Roberts, ikke Emma Watson».

FORVEKSLET: I gjenforeningen ble et barndomsbilde av det som skulle være Emma Watson brukt. Problemet var at bildet var av skuespiller Emma Roberts. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock / NTB
FORVEKSLET: I gjenforeningen ble et barndomsbilde av det som skulle være Emma Watson brukt. Problemet var at bildet var av skuespiller Emma Roberts. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock / NTB Vis mer

Overfor Entertainment Weekly innrømmer produsentene feilen.

«Godt sett «Harry Potter» fans. Dere brakte opp en redigeringsfeil av et feilmerket bilde til vår oppmerksomhet. Ny versjon kommer snart».

Vurderte å trekke seg

I serien mimrer skuespillerne tilbake til tiden som barnestjerner på filmsettet.

Men ikke alle minnene er like gode. Emma Watson avslørte nemlig at hun vurderte å trekke seg etter den femte filmen «Harry Potter og Føniksordenen».

IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: «Hannah Montana» herjet på Disney Channel for nesten ti år siden, nå er en av stjernen nesten ikke til å kjenne igjen. Video: Se og Hør Vis mer

Watson fortalte at hun var ensom under deler av innspillingene, og det gjorde ikke saken bedre da berømmelsen økte. Hun forteller at hun ble redd. Men én faktor bidro til at hun fortsatte.

- Fansen hadde et genuint ønske om at vi skulle lykkes. Og vi støttet hverandre. Hvor fint er ikke det? sier hun i klippet.

LES OGSÅ: Disse «Harry Potter»-stjernene har vi mistet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer