NYGIFT: I oktober gikk det rykter om at Nicole Richie endelig hadde giftet seg, men hvor er ringen? Foto: Stella Pictures
NYGIFT: I oktober gikk det rykter om at Nicole Richie endelig hadde giftet seg, men hvor er ringen? Foto: Stella PicturesVis mer

Bildebeviset som avliver ryktene

Det manglet en vesentlig ting.

SEHER.NO:  Det var i oktober at RadarOnline meldte at realitystjernen Nicole Richie (28) og kjæresten Joel Madden (30) hadde giftet seg i hemmelighet.

Selv om paret selv også har forsøkt å avkrefte ryktene, har spekulasjonene vedvart. Men med disse bildene av Nicole Richie blir nok spekulasjonene lagt døde for en liten stund.

På det nyeste bildet av Nicole Richie ser det nemlig ut til at det er en vesentlig ting som mangler; gifteringen.

Richie ble observert med ny hårfarge og uten giftering da hun forlot Andy Lecompte salongen i Vest-Hollywood lørdag. 

Venner av Nicole hevdet tidligere at stjernen var klar for å gifte seg, etter at hennes tidligere forlovede Adam Goldstein - også kjent som DJ AM - døde av en avhengighet til angstdempende medisiner.

- Da Adam døde, freaket hun helt ut. Hun forsto at livet er skrøpelig og kort. Hun ønsker ikke å angre på noe, og hun ønsker å være Joels kone, sa kilden den gang. 

Nicole og Joel har to barn sammen, Harlow (2) og Sparrow (3 mnd).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke vært lykkeligere