Leonardo DiCaprio:

Bilde vekker oppsikt

- Ser ut som han har det etter faren sin.

OVERRASKER: Et bilde av Leonardo DiCaprio vekket oppsikt blant fansen. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
OVERRASKER: Et bilde av Leonardo DiCaprio vekket oppsikt blant fansen. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Leonardo DiCaprio (47) kan trygt sies å være en av Hollywoods største stjerner, og det meste han gjør skaper overskrifter. Det være seg alt fra alderen på hans andre halvdeler, store filmroller eller manglende Oscar-statuetter.

Hans første filmrolle landet han allerede i 1990, og siden har han vært å se på filmlerretet verden over. Nå har det imidlertid dukket opp et bilde fra 14 år tidligere som vekker oppsikt blant fansen.

Bildet stammer fra 1976 og viser skuespilleren sammen med foreldrene, Irmelin og George DiCaprio. På bildet er ikke Leonardo mer enn to år, og sitter i håndflaten på sin far mens han holdes opp av moren.

FAMILIE: Lille Leonardo DiCaprio avbildet med sin mor Irmelin og far George. Foto: Reddit
FAMILIE: Lille Leonardo DiCaprio avbildet med sin mor Irmelin og far George. Foto: Reddit Vis mer

Bildet, som altså er over 40 år gammelt, ha nå dukket opp på nytt, ved at det nylig ble publisert på nettstedet Reddit. Kommentarene har ikke latt vente på seg, og under innlegget renner det inn med reaksjoner fra fansen.

«Han har rocket de linjene under øynene siden han var Lille Leo», bemerker en.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

«Ser ut som han har det etter faren sin», er det en annen som mener.

«Wow. Han ser fortsatt lik ut. Det er morsomt hvordan man hos noen mennesker kan se at babybildet deres er dem, mens andre vokser opp og ser helt annerledes ut», kommenterer en tredje, mens en fjerde sender litt kjærlighet til foreldrene:

«Elsker hippieforeldrene hans».

Noen bemerker seg at dette er et bilde tatt lenge før noen visste hvilken suksess 47-åringen skulle oppnå.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

«Rart å tenke på at de på det tidspunktet ikke hadde noen anelse om hvordan hele livet deres ville forandre seg … Og at i 2022 ville tilfeldige fremmede på en ting kalt Internett dissekere dette bildet».

Det debatteres også hvem av foreldrene sine han likner mest på.

«Han har farens øyne, men morens bryn haha».

«Han likner på sin mor».

«Han ser akkurat ut som en 50/50-blanding mellom begge for meg».

LES OGSÅ: «Pikant» detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer