AVSLØRENDE BILDER: Bilder av Doronin på en luksusyacht med en ny kvinne har fått bruddryktene til å gå. På ferien på dette bildet fikk imidlertid Campbell være med. Foto: All Over Press
AVSLØRENDE BILDER: Bilder av Doronin på en luksusyacht med en ny kvinne har fått bruddryktene til å gå. På ferien på dette bildet fikk imidlertid Campbell være med. Foto: All Over PressVis mer

Bilde kan bekrefte samlivsbrudd

Er Naomi Campbell singel igjen?

SEOGHØR.NO: Det spekuleres heftig i om supermodellen Naomi Campbell (42) har blitt singel igjen.

Ryktene har den siste tiden gått om at Campbell og den russiske milliardæren Vladimir Doronin (50) har gått fra hverandre.

Det hele toppet seg da bilder av Doronin nylig ble fotografert på en yacht utenfor Miami med en annen kvinne, som lignet på Naomi. Hun var imidlertid ganske mye yngre.

«De så ut til å være virkelig komfortable i hverandres selskap. Det veldig slanke kvinnen hadde en ekstremt flat mage, og til og med håret hennes var likt Naomi sitt», skriver Daily Mail om de nye bildene.

Samtidig som Doronin nøt solen i USA med den unge kvinnen, var Naomi på jobb i England.

Campbell og Doronin har gjennom alle årene snakket svært lite om forholdet, men de nye bildene av milliardæren kan bety at det er slutt for stjerneparet.

LES OGSÅ: - Fullstendig falskt og fabrikkert