Bil krasjet inn i huset til Kim Cattrall

- Jeg kunne blitt drept, sier «Sex og singelliv»-stjernen.

FRYKTET FOR LIVET: Skuespiller Kim Cattrall ble livredd da en bil kjørte inn i huset hennes i forrige uke.  Foto: Afp
FRYKTET FOR LIVET: Skuespiller Kim Cattrall ble livredd da en bil kjørte inn i huset hennes i forrige uke. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kim Cattrall (59) skal ha blitt livredd, da en ukjent bil plutselig krasjet inn i huset hennes i den canadiske byen Vancouver. Skuespilleren fortalte selv om hendelsen på Twitter og har lagt ut et bilde av bilen som har smadret ytterdøren og store deler av gangen.

- En 16 år gammel jente kunne vært ansvarlig for fire menneskers død. Hun er hjemme nå, fri til å kjøre igjen! raser 59-åringen på Twitter.

- Denne jenta kunne drept sine venner, seg selv og meg, fortsetter stjernen, og legger til at det viktigste var at ingen ble skadet.

Kim har også spurt følgerne sine hvordan man skal få slutt på fyllekjøring, noe som tyder på at sjåføren av bilen var påvirket av alkohol. Ulykken skal ha skjedd natt til onsdag forrige uke.

Singel etter TV-suksessen

Kim Cattrall ble verdenskjent som sensuelle Samantha Jones i TV-serien «Sex og singelliv». Hun har tidligere fortalt at datinglivet ble satt på vent etter den populære TV-serien om de fire venninnene i New York.

- Jeg har ikke datet noen på veldig lenge! Det føles nesten som om jeg bor i et tårn, så hvis jeg skal møte menn skjer det som oftest gjennom venner, sa hun til magasinet Standard Issue i fjor.

I disse dager er Cattrall aktuell i TV-serien «Sensitive Skin».

TV-SUKSESS: Cattrall vil for mange alltid bli husket som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Her sammen med Kristin Davis, Cynthia Nixon og Sarah Jessica Parker.    Foto: DARREN STAR PROD./HBO FILMS/NEW LINE CINEMA / BLANKENHORN, CRAIG / Album
TV-SUKSESS: Cattrall vil for mange alltid bli husket som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Her sammen med Kristin Davis, Cynthia Nixon og Sarah Jessica Parker. Foto: DARREN STAR PROD./HBO FILMS/NEW LINE CINEMA / BLANKENHORN, CRAIG / Album Vis mer

LES OGSÅ: - «Sex og singelliv» ødela kjærlighetslivet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer