Bikkja spiste Mileys diamanter

- Hun er en sta liten tispe som aldri hører på meg, sier Miley Cyrus.

SLUKTE DYRE DIAMANTER: Miley med hunden Ziggy, som skal ha fått i seg diamantsmykkene til artisten. Foto: Fame Flynet
SLUKTE DYRE DIAMANTER: Miley med hunden Ziggy, som skal ha fått i seg diamantsmykkene til artisten. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Miley Cyrus (19) og Liam Hemsworth (22) forlovet seg nylig. Allerede øver de på foreldrerollen med hunden Ziggy, av typen engelsk bulldog. Den spiste derimot noe ingen baby ville gjort: Mileys diamanter.

- Hun er en sta liten tispe som aldri hører på meg. Hun er forelsket i Liam, og er bare glad i meg når han er borte. Hun spiste diamantene mine ved vilje. Dagen etter dreit hun dem ut, sier hun ifølge MSNBC.

Da Liam fridde til henne, var det med en forlovelsesring i 1800-talls stil. Med en håndslipt 3.5 karats Neil Lane-diamant. Den slapp heldigvis unna magesyren til Ziggy.

- Jeg bruker vanligvis rosegull. Jeg liker at det er gammelt og har en historie bak seg. Og jeg syns det er fint at den ser helt annerledes ut enn noe annet jeg bruker.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper debatt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer