BLE FLAU: Angela Simmons ble pinlig berørt, da hun innså at bikini-underdelen hennes var i minste laget... Foto: All Over Press
BLE FLAU: Angela Simmons ble pinlig berørt, da hun innså at bikini-underdelen hennes var i minste laget... Foto: All Over PressVis mer

Bikinien ble litt for liten...

TV-stjernen måtte tenke kjapt da hun møtte fotografene.

SEOGHØR.NO: Sammen med sin far Joseph Simmons - kjent fra hip-hop bandet Run DMC - søsteren Vanessa og moren Justine, har Angela Simmons (29) gjort suksess med MTV-realityserien «Run's House».

Men til tross for at hun er godt vant til et liv foran kamera, gikk Angela på en strandsmell, da hun tirsdag feiret sin 29-års dag i Miami.

Litt for sent oppdaget hun ifølge Daily Mail at hun hadde valgt en bikini som var i minste laget, og som truet med å avsløre mer enn hun ønsket.

En snarrådig Angela grep derfor tak i en sarong-underdel, som hun holdt foran underlivet, så lenge fotografene var i nærheten.

Angela jobber for tiden med å designe og markedsføre sin egen skokolleksjon, sammen med søsteren. I tillegg er hun ifølge Daily Mail opptatt med jobben som redaktør for tenåringsbladet Angela's Rundown.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kate kastet klærne på Ibiza