Bikini-bommert på Barbados

Filmstjernens badetur gikk ikke helt etter planen...

FART OG MORO PÅ BØLJAN BLÅ: Sienna Miller tok seg en pause fra kosetundene med Jude Law for å leke seg i gummibåt med venninene under Barbados-ferien. Foto: All Over Press
FART OG MORO PÅ BØLJAN BLÅ: Sienna Miller tok seg en pause fra kosetundene med Jude Law for å leke seg i gummibåt med venninene under Barbados-ferien. Foto: All Over Press Vis mer
Se flere bilder fra Siennas badetur nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Sienna Miller er kjent for å ha sansen for fest og moro, men under juleferien på Barbados ble det mandag nesten litt i raskeste laget for "Casanova"-stjernen.

Miller - som har feriert på den karibiske øya med kjæresten Jude Law og hans barn i over en uke, lekte seg i en gummibåt med flere venninner da hun plutselig mistet kontroll på underdelen av bikinien.

Snarrådig innsats sørget imidlertid for at Sienna unngikk å vise hele rumpen til de andre badegjestene, og 28-åringen så ut til å ta det hele med et smil.

Og kjærlighetsturen med eks-forloveden ser ut til ha gjort Sienna godt. Filmstjernen virket å være i toppform da hun spaserte i vannkanten - til mange beundrende blikk fra de mannlige badegjestene.

Selv hevder imidlertid Sienna at kroppen hverken er resultat av trening eller slanking.

- Jeg er ikke en treningsperson. Jeg var veldig sporty da jeg gikk på skolen, og elsket konkurranseidretter, men det er tungt for meg å gå på treningssenter og bare løpe, sier hun til det britiske bladet OK!

Sienna beskriver selv kroppen sin som "liten, men ikke fast" og hevder at hun blant annet er svak for søtsaker - spesielt sjokoladekake.

- Jeg prøver å stå i mot, og spøker med at jeg burde legge den på rumpen min fordi vekten legger seg der. Men jeg vil likevel spise sjokoladekaken og deretter bli usikker på kroppen min, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Nå flytter de sammen!
PÅ TUR MED EKS-KJÆRESTEN: Jude Law har i over en uke kost seg på Barbados med hans barn. Foto: All Over Press
FLYTTER SAMMEN?: Ifølge avisa The Sun er Jude Law og Sienna Miller så nyforelsket at de planlegger å flytte sammen igjen til våren. Foto: All Over Press
PRETTY IN PINK: Sienna Miller så ut til å være i toppform, da hun spaserte på stranda på Barbados. Foto: All Over Press
HATER Å TRENE: Sienna Miller hevder hun hater å trene på treningsstudio, men ser ikke ut til å bære preg av det. Foto: All Over Press
OOPS: Sienna Miller måtte til med en hjelpende hånd, da bikiniunderdelen truet med å blotte rumpen hennes foran de andre badegjestene. Foto: All Over Press
VENNINNETUR: Sienna (t.h.) storkoste seg på stranda sammen med en venninne. Foto: All Over Press
GA GASS: Sienna stortrivdes da hun fikk prøve en hurtiggående gummibåt. Foto: All Over Press