Heavy D:

«Big Brother»-stjerne (47) funnet død

Realitystjernen var sporløst forsvunnet i to uker.

STJERNE: «Big Brother»-stjernen Heavy D er funnet død. Foto: Vianney Le Caer/REX/NTB
STJERNE: «Big Brother»-stjernen Heavy D er funnet død. Foto: Vianney Le Caer/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nederlandske realitykonseptet «Big Brother» har siden 1999 skapt store overskrifter og kapret hjertene til mange realityfans. Konseptet ble senere solgt til en rekke andre land, deriblant Norge, og gjorde stor suksess.

I Storbritannia ble det i tillegg laget en spin off-serie, kalt «Celebrity Big Brother». I stedet for å følge vanlige deltakere, fikk fans følge kjendisdeltakere mens de ble isolert fra omverdenen.

Nå er imidlertid fansen i stor sorg, etter at en av kjendisdeltakerne fra det populære programmet er funnet død.

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekker harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

Trakk seg tilbake

Heavy D, eller Colin Newell som han egentlig heter, var med i realityprogrammet i 2016. Nå er han bekreftet død, det melder blant andre Sky News.

DØD: Realitystjernen ble bare 47 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ukjent. Foto: Vianney Le Caer/REX/NTB
DØD: Realitystjernen ble bare 47 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ukjent. Foto: Vianney Le Caer/REX/NTB Vis mer

Realitystjernen ble 47 år, og dødsårsaken er foreløpig ikke kjent. Newell etterlater seg datteren Rory, som han delte med ekskjæresten Bryony Harris.

«Hjerteknust. Jeg elsket denne mannen. Vi kranglet, vi hatet hverandre, men vi hadde kjærlighet på et tidspunkt og en vakker datter. Hvil i fred, din tulling», skriver Harris i et innlegg på Twitter.

Nyheten om dødsfallet kommer omlag to uker etter at han angivelig skal ha forsvunnet sporløst og trukket seg tilbake fra sosiale medier.

FARVEL: Jan Thomas lar oss bli med i begravelsen til faren i «Jan Thomas' Verden». Reporter: Jonas Hammer. Video: Julie Easter / Dplay / Rød Løper Vis mer

Favoritt

Heavy D ble først kjent da han var med i den engelske versjonen av auksjonsprogrammet «Storage Hunters», der han var med som budgiver. Der ble han godt bemerket for sin store personlighet, og ble raskt en favoritt blant fansen.

Deretter var veien kort til kjendisversjonen av «Big Brother», der han måtte forlate huset etter fire uker. Han deltok i den attende sesongen av programmet.

Før han ble et kjent tv-fjes jobbet han som taxisjåfør.

Newells agent, Sue Sheridan, sier ifølge The Sun at medisinsk personell nå undersøker dødsårsaken.

- Colin var en glede å jobbe med. Han var en vennlig fyr som alltid hadde tid til andre. Han vil bli savnet av alle som elsket ham. Vi ber om at alle respekterer familiens privatliv i denne tiden.

LES OGSÅ: Derfor forsvant hun fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer