HOLDER IGJEN: Engelske medier spekulerer i at David Beckham er aktuell for en gjesteopptreden i italienske "Big Brother", men det spørs om han får lov av kona Victoria... Foto: All Over Press
HOLDER IGJEN: Engelske medier spekulerer i at David Beckham er aktuell for en gjesteopptreden i italienske "Big Brother", men det spørs om han får lov av kona Victoria... Foto: All Over PressVis mer

Big Brother neste for Becks?

Italia-turen kan by på mer enn fotball.

SEHER.NO: David Beckhams tre måneder lange låneavtale med AC Milan har fått italienske fotballsupportere til å sitre av spenning.

Men nå kan italienerne også få muligheten til å se mer av den engelske stjernen enn det som er vanlig på gressmatta.

David Beckham skal ifølge avisen Mail on Sunday være aktuell for en gjesterolle i den italienske versjonen av realityserien "Big Brother".

AC Milan-eier Silvio Berlusconi skal ifølge avisa være hjernen bak TV-stuntet.

- Siden klubben er eiet av Italias mediamogul, statsminister Silvio Berlusconi, er det ventet at at Beckham vil dukke opp i minst et av showene på hans Mediaset-kanaler, mest sannsynlig "Grand Fratello" - Big Brother - som er i ferd med å starte en ny sesong, skriver Mail On Sunday.

- Beckham er fortsatt veldig profilert. Å få ham med i Big Brother ville bli en suksess for seertallene, sier en kilde til avisa.

Beckham har foreløpig ikke kommentert Big Brother-ryktene, men la ikke skjul på at han trives i Italia, da han lørdag ble presentert på en pressekonferanse i Milano.

- Jeg er veldig glad for å være her, det er en stor ære å være her, sa han til verdenspressen, med kona Victoria Beckham som tilskuer.

Det spørs imidlertid om "Posh" er like ivrig som Berlusconi på å slippe ektemannen - som flere ganger er kåret til en av verdens mest sexy menn - inn i "Big Brother"-huset...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Victoria sover med hansker og strømper