«Big Bang Theory» kan bli lagt ned

Kun to skuespillere har takket ja til ny kontrakt.

OVER OG UT: «Big Bang Theory»-stjernene truer med å forlate serien, dersom de ikke får høyere lønn.
OVER OG UT: «Big Bang Theory»-stjernene truer med å forlate serien, dersom de ikke får høyere lønn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svært populære komiserien «The Big Bang Theory» står i fare for å forsvinne i et sort hull.

Innspillingen av den 8. sesongen av suksesserien skal etter planen starte om under to uker, men ifølge nettstedet ContactMusic kan serien heller ende opp med å bli lagt ned innen den tid.

IKKE LENGER «KJÆRESTER»?: Jim Parsons og Mayim Bialik spiller kjærestepar i komiserien, men det er bare hun som foreløpig er kontraktsbundet til neste sesong. Foto: Stella Pictures
IKKE LENGER «KJÆRESTER»?: Jim Parsons og Mayim Bialik spiller kjærestepar i komiserien, men det er bare hun som foreløpig er kontraktsbundet til neste sesong. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hele seriens originallbesetning, både Jim Parsons (41) som spiller Sheldon, Johnny Galecki (39) i rollen som Leonard, Simon Helberg (33) som spiller Howard, Kunal Nayyar (33) kjent som rollefiguren Raj og Kaley Cuoco (28) som spiller Penny, står nemlig uten fornyet kontrakt med Warner Bros TV, skriver Deadline Hollywood.

Skuespillerne og produksjonsselskapet krangler fortsatt om kontraktene, ettersom «Big Bang Theory»-stjernene krever en lønnsøkning som produsentene har vansker med å svelge.

Kan få tredoblet lønnen

De to partene står fortsatt langt fra hverandre og det har vært lite dialog, skriver Deadline. Hvis seriens fem viktigste skuespillere ikke blir fornøyde med lønnstilbudet, er det vanskelig å forestille seg hvordan innspillingen skal gå som planlagt.

NÆRMER SEG «FRIENDS»-STJERNENE: Hvis Deadline.com får rett og «The Big Bang Theory»-stjernene kommer til enighet med Warner Bros, kan de ende på samme lønnsnivå som «Friends»-stjernene gjorde i seriens siste sesong.
NÆRMER SEG «FRIENDS»-STJERNENE: Hvis Deadline.com får rett og «The Big Bang Theory»-stjernene kommer til enighet med Warner Bros, kan de ende på samme lønnsnivå som «Friends»-stjernene gjorde i seriens siste sesong. Vis mer

De nyeste medlemmene av rollebesetningen, Melissa Rauch (34) som spiller Bernadette og Mayim Bialik (38) som spiller Amy, er de eneste som for øyeblikket er bundet av en kontrakt. De reforhandlet kontraktene sine med solide lønnshopp i fjor høst, ifølge Deadline.

Parsons, Galecki og Cuoco, de tre største stjernenes forrige kontrakt, løp ut ved slutten av 7. sesong. Denne kontrakten sikret dem omtrent 2,1 millioner kroner per episode.

Men ettersom «The Big Bang Theory» ettersigende skal ha generert nesten 19 milliarder kroner for Warner Bros, mener Deadline at lønninger på omlag 6 millioner kroner per episode kan vente TV-stjernene. Hvis partene blir enige, vel å merke.

LES OGSÅ: Så mye tjener TV-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer