NY WONDER WOMAN? Det spekuleres i om det er Hollywood-yndling Jessica Biel som skal spille heltinnen Wonderwoman i Warner Bros. nye superheltfilm. Foto: All Over Press
NY WONDER WOMAN? Det spekuleres i om det er Hollywood-yndling Jessica Biel som skal spille heltinnen Wonderwoman i Warner Bros. nye superheltfilm. Foto: All Over PressVis mer

Biel ny Wonder Woman?

Jessica Biel kan bli Hollywoods nye "Wonder Woman"....

SEHER.NO: Ifølge E!News er Hollywood-babe Jessica Biel (25) i samtaler med Warner Bros. om rollen som tegneseriefiguren Wonder Woman i filmselskapets nye superheltfilm "Justice League".


Filmen skal samle en rekke av DC Comics største tegneseriefigurer, deriblant kjente figurer som Wonder Woman, Superman, Batman, Aquaman og The Flash.


Warner Bros. har ikke kommet med noen bekreftelse på hvem som skal spille de ulike rollene, og Biel skal være det første store navnet knyttet opp mot produksjonen.


Dersom det skulle vise seg at Biel får rollen som sexy filmheltinne Diana, eller Wonder Woman som er hennes "dekknavn", vil skuespillerinnen ifølge E!News også være aktuell til en rekke såkalte "spinoffs", altså føljetonger som da omhandler Wonder Woman.


Det skal nemlig lenge ha versert rykter om at filmselskapet ønsker å lage en egen Wonder Woman film, som med Batman og Superman-filmene.


Biel, som også er kjæreste med popstjerne Justin Timberlake, er mest kjent for filmer som "Stealth" med Jamie Foxx og "Blade: Trinity" med Wesley Snipes.


Selv om Biel eventuelt takker ja til rollen, ryktes det at filmselskapet sliter med å finne riktige skuespiller til de andre superheltrollene.


Selskapet skal opprinnelig ha ønsket Superman Returns-stjerne Brandon Routh og Batman Begins-stjerne Christian Bale i rollene som henholdsvis Superman og Batman, men de to skal ha sagt nei fordi de mener det vil ødelegge for superhelt-figurenes egne filmer.


Dersom Warner Bros. planer for filmen likevel går i orden, kan filmingen begynne allerede neste vår.


Det skal være Mad Max-regissøren George Miller som har sagt ja til å regissere "Justice League".


LES OGSÅ: - Den nye kattekvinnen