PUMPET OPP LEPPENE?: Flere amerikanske medier hevder Jessica Biel har fått pumpet opp leppene, i tillegg til at hun har bleket håret.
PUMPET OPP LEPPENE?: Flere amerikanske medier hevder Jessica Biel har fått pumpet opp leppene, i tillegg til at hun har bleket håret.Vis mer

Biel hetses for makover

- Det ser ut som om hun har banket opp Heidi Montag.

Biel-ig stil?

SEHER.NO: "I now pronounce you Chuck and Larry"-skuespilleren Jessica Biel (25) har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, men nå har moteikonet havnet i hardt vær på grunn av sitt utseende.

Etter at Jessica plutselig begynte å dukke opp på filmpremierer med bleket hår og merkbart større lepper, har hun blitt kritisert for å kaste seg på den paniske skjønnhetskarusellen i Hollywood.

- Hva har skjedd med leppene? Det ser ut som om hun har banket opp Heidi Montag ( fra MTV-serien "The Hills") og stjålet alt collagenet fra leppene hennes, skriver kjendissiden Egotastic.

Om det er håpet om å få flere roller, eller etter ønsker fra kjæresten Justin Timberlake at Jessica Biel har fikset på sitt vakre ansikt, er ikke kjent.

Men kanskje burde hun heller gjort som "Star Wars"-stjernen Natalie Portman og fikset på kroppen ved hjelp av papir...

- Disse jentene må få det inn i hodet at plastisk kirurgi aldri får noen til å se penere ut, skriver kjendisnettsiden Egotastic.

Se flere kjendiser som har fikset på utseendet under:


LES OGSÅ: Solgte puppene for kr 83 000