MODELLVENNINNE: Justin Bieber og venninnen Bronte Blampied hygget seg på byen i London i helgen.  Foto: NTB Scanpix
MODELLVENNINNE: Justin Bieber og venninnen Bronte Blampied hygget seg på byen i London i helgen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Biebers «ukjente» venninne er identifisert

- Hun er en fremadstormende modell.

SEOGHØR.NO: At ungpikeidolet Justin Bieber (22) omsvermes av unge modelljenter er ikke noe nytt - men det var nok flere som rynket på nesen da han denne helgen dukket opp med en ukjent blondine på byen i London. Spesielt siden han den siste tiden har innledet en flørt med kjendisdatteren Sofia Richie (17). 

Bieber befinner seg i Storbritannia i disse dager hvor han blant annet har stått på scenen under den populære musikkfestivalen «V Festival». Hans nye flamme Sofia har derimot reist tilbake til Los Angeles. 

Nå viser det seg imidlertid at den ukjente blondinen er den en fremadstormende modellen Bronte Blampied - en av Sofias bestevenninner, skriver både The Sun og Daily Mail.

BIEBERS VENNINNER: Samme uke som Justin Bieber og modellen Bronte Blampied ( høyre og midten) hygget seg i London var Biebers angivelige kjæreste Sofia Richie på Guns N’ Roses-konsert i Los Angeles. Sofia og Bronte skal være svært gode venninner.  Foto: NTB Scanpix
BIEBERS VENNINNER: Samme uke som Justin Bieber og modellen Bronte Blampied ( høyre og midten) hygget seg i London var Biebers angivelige kjæreste Sofia Richie på Guns N’ Roses-konsert i Los Angeles. Sofia og Bronte skal være svært gode venninner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne måneden skal hun også ha vært med Justin Bieber til eksotiske Hawaii.

På sin åpne Instagram-profil har den søte modellen lagt ut flere bilder av seg selv, og for to uker siden postet hun et bilde hvor hun er ikledd en typisk Hawaii-blomsterkrans rundt halsen.

Et bilde publisert av Bronte Blampied (@brontebw)

I midten av august truet Justin Bieber med å slette Instagram-kontoen sin fordi det begynte å komme mange ondsinnede kommentarer mot Sofia, og et par dager senere var en av verdens mest populære Instagram-kontoer lukket. Mandag gjorde han nemlig kontoen sin privat, til stor skuffelse for hans 77,8 millioner følgere.

LAGDE LIV: Justin Bieber befinner seg i Storbritannia i disse dager hvor han blant annet har stått på scenen under den populære musikkfestivalen «V Festival». Dette er fra konserten i Hylands Park i Chelmsford lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix
LAGDE LIV: Justin Bieber befinner seg i Storbritannia i disse dager hvor han blant annet har stått på scenen under den populære musikkfestivalen «V Festival». Dette er fra konserten i Hylands Park i Chelmsford lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Biebers eks-kjæreste Selena Gomez (24) var en av dem som kritiserte «Baby»-sangeren for å opptre barnslig med tanke på truslene om å stenge kontoen.

«Hvis du ikke håndterer hatet, slutt å dele bilder av kjæresten din. Dette bør være spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg», skal Gomez ha kommentert under et av bildene av Sofia og Bieber, skriver Daily Mail. Hun gikk også så langt at hun offentlig hevdet at han var utro mot henne da de to var kjærester.

KJÆRLIGHETSFERIE: I midten av august var Justin Bieber og Sofia Richie i Tokyo i Japan sammen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETSFERIE: I midten av august var Justin Bieber og Sofia Richie i Tokyo i Japan sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Popstjernen Selena Gomez var i et «av-og-på»-forhold med Bieber fra 2011 til 2013. 

Mens Bieber og Bronte Blampied festet i London i helgen har Sofia Richie, datteren til artist Lionel Richie (67) og søsteren til Nicole Richie (34), hygget seg på Guns N’ Roses-konsert i Los Angeles denne uken.

LES OGSÅ: - Jeg fikk hjertet mitt knust

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.