SYKEPLEIER I TRØBBEL: Etter et sykehusbesøk i New York tidligere i år, ble en sykepleier sparket fordi hun visstnok skal ha kikket i Justins legejournaler. Foto: NTB Scanpix
SYKEPLEIER I TRØBBEL: Etter et sykehusbesøk i New York tidligere i år, ble en sykepleier sparket fordi hun visstnok skal ha kikket i Justins legejournaler. Foto: NTB ScanpixVis mer

Justin Bieber:

Biebers testikkel fikk sykepleier sparket

Sykehusledelsen mener Kelly Lombardo kikket i legejournalen til den unge popstjernen.

(Seoghør.no): Pop-fenomenet Justin Bieber (23) havnet i midten av en pikant sykehus-konflikt etter at han hadde legetime på Long Island i New York.

Den tidligere akutt-sykepleieren Kelly Lombardo mistet jobben etter at sykehuset hun jobbet ved hevdet at hun kikket i Justin Biebers legejournal.

Det bekrefter kvinnens advokat, David H. Rosenberg, til People.

TESTIKKEL-TRØBBEL?: Justin Bieber har ikke kommentert søksmålet der en kvinne saksøker sin tidligere arbeidsgiver over Justins legejournaler. Foto: NTB Scanpix
TESTIKKEL-TRØBBEL?: Justin Bieber har ikke kommentert søksmålet der en kvinne saksøker sin tidligere arbeidsgiver over Justins legejournaler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble innkalt til møte

Advokaten sier til nettstedet at Kelly hadde jobbet ved sykehuset i over ti år da Justin Bieber kom inn for en undersøkelse mens hun var på jobb i mai.

En kollega av henne hadde fortalt at popstjernen skulle testes for en kjønnssykdom, men Kelly hadde svart at hun ikke trodde på ryktet.

Kelly hevder hun ikke så Justin under besøket hans og ikke hadde noe med ham å gjøre, men en knapp måned etterpå ble hun innkalt til et møte med sykehusledelsen.

De beskyldte henne for å ha snoket i Justins legejournal, noe som førte til at hun til slutt mistet jobben.

Til People sier advokaten at det i møtet ble hintet til at Kelly ville se på journalen fordi hun «er en ung kvinne».

Skadet testikkelen

Ifølge TMZ var grunnen til Justins sykehusbesøk en fotballskade, og langt ifra en undersøkelse av kjønnssykdommer.

Det kommer likevel frem at ungpikeidolet måtte til legen fordi han var bekymret for en testikkel, men sykehuset konkluderte med at den var hoven etter en fotballtrening.

Saken fortsetter nedenfor.

- Klienten min kikket aldri i Justins papirer, sier Kellys advokat i en uttalelse.

- Hun ble beskyldt for å gjøre noe basert på kjønnet sitt. Vi ser fram til å motbevise disse anklagene i New York-avdelingen for menneskerettigheter.

Kjørte på fotograf

Dette er andre gangen på kort tid Bieber skaper kontroverser.

På vei hjem til Beverely Hills i juli, kjørte popstjernen på en av fotografene som hadde flokket seg rundt bilen hans.

Lt. Scott Dowling fra politiavdelingen i Beverly Hills, har fortalt til CNN at ulykken fant sted utenfor Saban teater i Los Angeles.

Saken fortsetter nedenfor.

KOM IKKE LANGT: Idet Justin Bieber skulle kjøre hjem fra et arrangement i Beverly Hills, California, kjører han på en fotograf. Ingen er blitt siktet i hendelsen som skjedde natt til torsdag. Video: RMG News via CNN Vis mer

Ifølge Lt. Dowling skal offeret ikke ha blitt påført noen livstruende skader, og ble fraktet til Cedars-Sinai sykehus.

Justin Bieber ble ikke arrestert, og var på ulykkesstedet mens politiet foretok undersøkelser.

23-åringen ble på stedet til ambulansepersonell ankom, og stjernen skal ha tilbudt sin hjelp og vært svært omsorgsfull overfor fotografen.

Ulykken skjedde bare få dager etter at stjernen avlyste de resterende 14 konsertene av sin verdensturné.

LES OGSÅ: Justin Bieber utestengt fra Kina etter dårlig oppførsel