Moren til Justin Bieber:

Biebers mamma letter på sløret om Selena-ryktene

- Jeg har møtt henne og vi har et spesielt bånd.

OVERBEVIST: Moren til Justin Bieber, Pattie Mellette, har ingenting imot at sønnen forelsker seg i Selena Gomez igjen. Her er Justin og Pattie under en basketballkamp i Los Angeles i 2014. Foto: NTB Scanpix
OVERBEVIST: Moren til Justin Bieber, Pattie Mellette, har ingenting imot at sønnen forelsker seg i Selena Gomez igjen. Her er Justin og Pattie under en basketballkamp i Los Angeles i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den siste tiden har det versert rykter og spekulasjoner om at popstjerneduoen Justin Bieber (23) og Selena Gomez (25) har funnet tilbake til hverandre igjen.

Spekulasjonene startet kort tid etter at Selena og artisten Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, gjorde det slutt. Like etter ble Selena observert hyppig med Justin, og de skal ha delt et kyss under en hockeykamp.

Om romansen mellom duoen, som hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2015, har blomstret igjen har verken Justin eller Selena bekreftet eller avkreftet ennå.

Hadde det derimot vært opp til Pattie Mallette (41), moren til Justin, hadde hun ikke vært i tvil.

- Jeg vet ikke så mye om deres personlige forhold fordi han deler svært lite med meg, men jeg elsker henne, uttalte Pattie i et intervju med People under et arrangement i Los Angeles lørdag.

- Jeg støtter alt han gjør. Hvis han elsker henne, elsker jeg henne. Jeg har møtt henne og vi har et spesielt bånd. Hun er dyrebar, la hun til.

Saken fortsetter under.

NÆRE: Justin Bieber og moren Pattie Mallette har et nært forhold. Her kysser Justin moren sin på kinnet unders American Music Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix
NÆRE: Justin Bieber og moren Pattie Mallette har et nært forhold. Her kysser Justin moren sin på kinnet unders American Music Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De er kjærester

Selv om verken Selena eller Justin har kommentert spekulasjonene, hevder flere kilder nær duoen at de er kjærester igjen.

- Selena og Justin er offisielt sammen igjen. Romansen mellom Selena og The Weeknd dabbet av og ble avsluttet på en fredelig måte. Det var ikke dramatisk og handlet ikke om Justin, uttalte en kilde til Us Weekly og påpekte:

- Men Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes ønsker at hun skal være forsiktig, fordi hun har hatt det så bra den siste tiden.

Ikke grunnen til bruddet

Selv om de nye romanseryktene kommer kort tid etter at det ble slutt mellom Selena og Abel, kunne en annen kilde fortelle til People tidligere at Justin altså ikke har noe med bruddet å gjøre.

- Hun og Abel har vært av og på i noen måneder. Det har vært vanskelig for ham å være på turné, mens hun har vært i New York. Det har ikke vært enkelt for dem, uttalte en kilde til magasinet.

Gomez skal i flere måneder ha forsøkt å møte opp på konsertene hans, men på grunn av tidsklemma har dette vist seg å bli ganske så umulig. Derfor bestemte paret seg for å gå fra hverandre.

- Det har vært vanskelig for dem å komme til denne beslutningen, men det var denne veien forholdet gikk, uttalte kilden.

Saken fortsetter under:

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer

Turbulent forhold

Det var i 2010 Selena Gomez og Justin Bieber avslørte at de hadde blitt kjærester for første gang.

Fire år etter ble det slutt for duoen, etter flere år med oppturer og nedturer i kjærligheten. Imidlertid skapte duoen furore i sosiale medier da Justin kom ut med en ny sang.

Singelen «Love Yourself» ble sluppet kort tid etter bruddet, og flere spekulerte i om sangen var rettet mot henne.

Også Selena Gomez gikk ut og snakket åpenhjertig om bruddet.

I et intervju med V magazine åpnet Gomez seg nemlig om det vanskelige forholdet, som blant annet førte til to uker på rehab for Disney-stjernen.

- Det var et par måneder hvor jeg var litt deprimert, og ikke forlot huset noe særlig. Det sugde. Så det er disse tingene jeg har prøvd å fikse i løpet av det siste året, og endelig begynner jeg å bli litt mer komfortabel. Det er en prosess, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Full krig mellom «Charmed»-stjernene