Biebers kjæreste avslørte diamantring

Deretter dro de to turtelduene rett til bryllup i Mexico. Dermed var ryktene i gang.

STARTET RYKTENE: Ryktene om en forlovelse begynte å svirre da popstjernen Justin Beibers kjæreste Selena Gomez viste seg med en stor diamantring på fingeren i Mexico tirsdag. Foto: Stella Pictures
STARTET RYKTENE: Ryktene om en forlovelse begynte å svirre da popstjernen Justin Beibers kjæreste Selena Gomez viste seg med en stor diamantring på fingeren i Mexico tirsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Justin Bieber (17) og skuespilleren Selena Gomez (19) er ett av Hollywoods heteste unge par, som ikke forsøker å legge skjul på sin forelskelse.

Men millioner av kvinnelige Bieber-fans verden over, satte likevel hjertet i halsen da Gomez tirsdag dukket opp i Mexico med en stor diamantring i fingeren.

Ryktene om et hemmelig bryllup ble ikke mindre da det ble bekreftet at paret faktisk var i Mexico for å være med på en vielse.

Til slutt ble spekulasjonene så sterke at Selena Gomez så seg nødt til å presisere at hun og Justin fortsatt bare er kjærester.

- Hun er ikke forlovet, sier en talsmann for stjernen til Us Magazine.com.


Nettsiden skriver også at selv om det stemmer at de to kjendis-kjærestene er i Mexico for å delta i en vielse, er det ikke snakk om deres egen.

Istedenfor brud, skal Selena Gomez ha rollen som brudepike for sin venninne Shannon Larossi, som hun har kjent siden de begge jobbet med Disney-serien «The Wizards of Waverly Place».

Bieber, som nylig spilte inn en sexy julevideo med Mariah Carey, har tidligere sagt at han ikke har noen hast med å gifte seg.

- Hvis tiden er inne, håper jeg at jeg er gift når jeg er 25. Men jeg tenker ikke på å gifte meg nå, sa han til bladet Women's Wear Daily i september, ifølge Us Magazine.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Biebers eks-kjæreste drapstruet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer