NAKEN: Justin Biebers advokater har uttalt at 21-åringen planlegger å saksøke de som har publisert de usensurerte bildene av Bieber i bare nettoen. Foto: Reuters
NAKEN: Justin Biebers advokater har uttalt at 21-åringen planlegger å saksøke de som har publisert de usensurerte bildene av Bieber i bare nettoen. Foto: ReutersVis mer

Biebers far er stolt av sønnens «utstyr»

- Hva forer du den greia med? skriver Jeremy Bieber om penisbildene.

SEOGHØR.NO: Enten du er Bieber-fan eller ei, sannsynligheten er rimelig stor for at du har sett deler av Justin Bieber (21) i løpet av uken - som du kanskje kunne ønske at du ikke hadde sett.

Nakenbilder av ungpikeidolet, tatt av paparazzi-fotografer, har nemlig gått som en farsott på sosiale medier, og de som har sett bildene kan nok skrive under på at den unge gutten er vel utstyrt.

Bildene av Bieber fra Bora Bora har også nådd pappa Jeremy Bieber (40) - og han legger ikke skjul på at han er stolt av sønnens «utstyr».

På Twitter skriver han humoristisk: «Hva forer du den greia med?», og bruker emneknaggen #stoltpappa

Justin Bieber har ladet opp batteriene på den eksotiske stillehavsøya Bora Bora - som Jennifer Aniston (46) og ektemannen Justin Theroux (44) nylig var på bryllupsreise - med den britiske modellen Jayde Pierce (20).

De har foreløpig ikke bekreftet at de er et par, men så ut til å hygge seg særdeles godt i hverandres selskap.

På sin egen Instagram-profil har Bieber postet flere bilder fra solfylte Bora Bora - riktignok av den mer «snille» typen:

Kommer til Oslo

Det er godt at Biebers batterier er ladet, for om 20 dager ankommer den kanadiske unggutten Oslo - for å underholde fans under en eksklusiv gigg på Chateau Neuf i Oslo.

FAR OG SØNN: Justin Bieber og pappa Jeremy Bieber. Dette bildet er tatt i mars. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Justin Bieber og pappa Jeremy Bieber. Dette bildet er tatt i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er «Senkveld»-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg som har fått det ærefulle oppdraget å være vertskap.

Ifølge plateselskapet Universal Music er det nemlig lagt opp til en eksklusiv kveld på Chateau Neuf torsdag 29. oktober 2015, når «Senkveld»-gutta stiller med «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial».

- Vi synes det er utrolig gøy at en av verdens største artister tar turen innom Norge for å besøke Senkveld! Dette gleder vi oss skikkelig til, både til å høre ham spille og til å bli bedre kjent med Justin Bieber, sier Thomas Numme i en pressemelding publisert onsdag denne uken.

- Ja, og vi tror det kan bli litt oppstyr når han kommer, så vi har investert i splitter nye støydempende hodetelefoner, sier Harald Rønneberg i samme pressemelding.

LES OGSÅ: - Selena Gomez knuste hjertet mitt