Biebers ekskjæreste drapstruet

14-åring vil drepe popstjernens gamle flamme.

SKUMMELT: Den populære artisten er nå sammen med popstjernen Selena Gomez (19), og det kan se ut som om den 14 år gamle jenta er ute etter å ta henne også, ifølge TMZ. Foto: All Over Press
SKUMMELT: Den populære artisten er nå sammen med popstjernen Selena Gomez (19), og det kan se ut som om den 14 år gamle jenta er ute etter å ta henne også, ifølge TMZ. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Før popstjernen Justin Bieber (17) ble hele verdens kjæledegge var han sammen med jevnaldrende Caitlin Beadles i åtte måneder.

Nå melder TMZ.com at en 14 år gammel handikappet jente har postet draptrusler på nettstedet tumblr.com under brukernavnet KILLSGANDCB.

TMZ mener KILLSGANDSB står for: Kill Selena Gomez And Caitlin Beadles.

14-åringen skriver på profilen sin at hun vil drepe Beadles, og at hun har kameraer som følger henne 24 timer i døgnet. Videre står det at Beadles ikke vil vite hva som er i ferd med å skje henne før hun våkner opp med en kniv i senga.

Politiet er koblet inn i saken, og de har kontaktet den mistenkte jentas mor som nå følger nøye med på datterens internettaktiviteter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Justin Bieber er faren til barnet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer