Biebers ekser stjal showet på motefest

Samme dag som popstjernen koste seg i Stryn, kastet Sofia Richie og Hailey Baldwin glans over moteuken i Milano.

PÅ SAMME FEST: Ved nyttårstider var modellen Hailey Baldwin (t.v) koblet til popstjernen Justin Bieber. I høst har han hatt en flørt med modellen Sofia Richie (t.h), som nylig skal ha tatt slutt. I helgen var begge jentene på samme fest i Milano. Foto: NTB Scanpix
PÅ SAMME FEST: Ved nyttårstider var modellen Hailey Baldwin (t.v) koblet til popstjernen Justin Bieber. I høst har han hatt en flørt med modellen Sofia Richie (t.h), som nylig skal ha tatt slutt. I helgen var begge jentene på samme fest i Milano. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag koblet Justin Bieber (22) av i idylliske naturomgivelser i Stryn etter å ha spilt to konserter på Telenor Arena og prøvd seg på bylivet i Oslo.

Samme dag var to av de siste skjønnhetene han har vært koblet til, Sofia Richie (18) og Hailey Baldwin (19), på plass i Milano under den italienske moteuken.

Både Sofia og Hailey, som begge er kjendisdøtre, var på plass da Dolce & Gabbana viste frem merkets kommende vår- og sommerkolleksjon. Hailey gikk på catwalken under showet, mens Sofia fulgte visningen fra første rad.

Det er en viss mulighet for at det oppstod en litt pinlig stemning mellom Biebers to unge ekser på moteshowet.

Ifølge Yahoo!Style bød i hvert fall motevisningen på et megetsigende musikalsk innslag: Dolce & Gabbana spilte visstnok et helt Justin Bieber-album før showet startet.

Saken fortsetter under bildene.

- Jeg er stor fan

Nettstedet skriver at motehusets «Bieber-stunt» ble oppfattet som svært frekt av enkelte som var til stede, som mente det var en måte å gjøre narr av Sofia Richie på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer