Bieber viste muskler før Oslo-konserter

Tenåringsidolet varmet opp med treningsøkt.

OSLO-BESØK: Justin Bieber avholder hele tre konserter i Oslo denne uken, til vill jubel fra Bieber-frelste norske tenåringsjenter. Foto: All Over Press
OSLO-BESØK: Justin Bieber avholder hele tre konserter i Oslo denne uken, til vill jubel fra Bieber-frelste norske tenåringsjenter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag holder Justin Bieber (19) sin første av i alt tre Oslo-konserter på Telenor Arena utenfor hovedstaden.

Det spekuleres nå i om ungpikeidolet faktisk befinner seg i Oslo, og ryktene skjøt for alvor fart da Bieber la ut et bilde på Instagram av seg selv og DJ-en hans, fra et rom som kunne minne svært mye om Bjørgen-suiten på Holmenkollen Park Hotell.

Som Se og Hør i forrige kunne avsløre, skal Bieber nettopp bo på det fasjonable hotellet på beste vestkant i Oslo.

Uansett om 19-åringen faktisk befinner seg i Oslo, eller ei ligger ikke den kanadiske artisten på latsiden. Mandag ettermiddag la at ut et nytt bilde av seg selv på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram, hvor han, til mange «Beliebers» store glede, la ut to bilder av seg selv i «barisen».

19-åringens vaskebrett viser at han den siste tiden har ligget i hardtrening for å få stjernekroppen, og om treningsstudio faktisk er fra Oslo vites altså foreløpig ikke.

Les alle våre Bieber-saker her!

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer