- Bieber stinket av alkohol da han angrep meg

Mannen som havnet i slåsskamp med popstjernen planlegger nå å saksøke ham.

RASENDE OG BERUSET: Ifølge mannen som skal ha havnet i slåsskamp med Justin Bieber tidligere denne uken, stinket popstjernen av alkohol da de to barket sammen. Her er 22-åringen fotografert ute i New York i mai.  Foto: Splash News
RASENDE OG BERUSET: Ifølge mannen som skal ha havnet i slåsskamp med Justin Bieber tidligere denne uken, stinket popstjernen av alkohol da de to barket sammen. Her er 22-åringen fotografert ute i New York i mai. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Justin Bieber (22) har den siste tiden skapt overskrifter med den noe merkverdige oppførselen sin.

«Sorry»-sangeren er blitt avbildet barbeint i en park mens han matet småfugler, og sittende i et tre i en slags mediterende positur. Onsdag denne uken var popstjernen imidlertid alt annet enn harmonisk, da han var ute på byen i Cleveland.

22-åringen havnet i slåsskamp med en mann på gaten etter en basketballkamp, og innledningsvis var årsaken til det voldsomme håndgemenget ukjent, ifølge TMZ.

Nå har mannen som sloss med Bieber stått fram for å fortelle sin side av historien, skriver nettstedet.

TMZ melder at det var en mann ved navn Lamont Richmond som havnet i bråk med Bieber etter at popstjernen kalte ham en «drittsekk».

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET: De siste ukene har Justin Bieber tilsynelatende tatt flere grep for å stresse ned. Her slapper han av på en gressplen i Canadas hovedstad Ottawa under en spasertur på en av fridagene sine i midten av mai.  Foto: Splash News
AVSLAPPET: De siste ukene har Justin Bieber tilsynelatende tatt flere grep for å stresse ned. Her slapper han av på en gressplen i Canadas hovedstad Ottawa under en spasertur på en av fridagene sine i midten av mai. Foto: Splash News Vis mer

Klikket av autograf-spørsmål

Ifølge Richmond hadde han nettopp kommet ut fra en bar da han så Bieber utenfor lukushotellet Westin i Cleveland.

Lamont Richmond og to venninner stod og hang sammen med Bieber en liten stund, før Richmond våget seg frempå og spurte popstjernen om kvinnene kunne ta et bilde og få autografen hans.

Dét skal imidlertid ha falt i svært dårlig jord hos Bieber, som bjeffet tilbake: «Ingen autografer i kveld, drittsekk», ifølge TMZ.

Lamont Richmond sier til TMZ at Bieber «stinket av alkohol» og yppet seg ved å skyte frem brystkassa, før han leverte et slag mot Richmond. Det var dråpen for den kraftige mannen på 1,95 meter, som forsvarte seg ved å legge Bieber i bakken.

Saken fortsetter under bildet.

FESTGLAD: Justin Bieber tok seg nok minst én slurk champagne etter kameraten og Formel 1-føreren Lewis Hamiltons (t.h) vinnerløp under Monaco Grand Prix i Monte Carlo i slutten av mai.  Foto: Pa Photos
FESTGLAD: Justin Bieber tok seg nok minst én slurk champagne etter kameraten og Formel 1-føreren Lewis Hamiltons (t.h) vinnerløp under Monaco Grand Prix i Monte Carlo i slutten av mai. Foto: Pa Photos Vis mer

- Kunne drept Bieber

Heldigvis for «Baby»-sangeren klarte Richmond å besinne seg. Mannen sier nemlig til TMZ at hvis han hadde brukt alle kreftene sine mot ungpikeidolet, hadde han drept ham.

TMZ skriver videre at Lamont Richmond allerede har hatt et møte med en advokat og planlegger å saksøke Justin Bieber, men at det er uklart hva søksmålet skal gå ut på.

I skrivende stung har ikke popstjernen kommentert slåsskampen eller påstandene fra Richmond offentlig.

Slåsskampen i Cleveland fant sted en knapp måned etter at Bieber delte et innlegg på Instagram-profilen sin, der han ber fansen om å ikke spørre ham om å ta bilder med ham.

«Hvis du tilfeldigvis ser meg ute et sted, vær klar over at jeg ikke kommer til å stille opp på bilde. Jeg er ferdig med å ta bilder. Det har kommet til et punkt der jeg føler meg som et dyr i en dyrehage, og jeg ønsker å beholde forstanden min. Jeg skjønner at folk vil bli skuffet, men jeg skylder ingen et bilde» skriver Bieber i innlegget (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Saken fortsetter under bildet.

KAMERASKY: Justin Bieber viste svært tydelig at han ikke ville bli tatt bilde av ute i Hollywood i starten av juni. Popstjernen ble avbildet på vei til spisestedet «Kitchen 24» sammen med blant andre artistkollega Rita Ora (ikke avbildet). Foto: Splash News
KAMERASKY: Justin Bieber viste svært tydelig at han ikke ville bli tatt bilde av ute i Hollywood i starten av juni. Popstjernen ble avbildet på vei til spisestedet «Kitchen 24» sammen med blant andre artistkollega Rita Ora (ikke avbildet). Foto: Splash News Vis mer

Sliter med stjernestatusen

Dette er for øvrig ikke første gang Justin Bieber har vist tegn på at berømmelsen er vanskelig å takle for ham. I fjor skapte han furore og stor skuffelse blant fansen da han stormet av scenen på Chateau Neuf i Oslo etter at noen sølte vann på scenen.

På Instagram forklarte «What Do You Mean?»-sangeren at kombinasjonen av flere dager uten søvn og kravet om å prestere for fans og presse ble for mye for ham.

Se video av Bieber på Chateua Neuf-scenen nedenfor:

Få dager tidligere forlot stjernen dessuten et radiointervju i Spania midt under sending.

- De sa til oss at han kjente seg overveldet over at det var så mye folk i studio, sa en representant for radioprogrammet «Y no te pierdas nada» til El País den gang.

Den 23. september kommer Justin Bieber tilbake til Oslo som en del av sin «Purpose World Tour». Før jul ble det kjent at fansen som var til stede på skandalekonserten på Chateau Neuf blir tilbudt billetter til høstens konsert på Telenor Arena.

LES OGSÅ: Gjett hvem som fikk Madonna til å miste munn og mæle