PROVOSERER: Lørdag overrasket Justin Bieber fansen med et svært frekt bilde på Instagram. Han har fått både ris og ros for det dristige bildet.  Foto: Splash News
PROVOSERER: Lørdag overrasket Justin Bieber fansen med et svært frekt bilde på Instagram. Han har fått både ris og ros for det dristige bildet. Foto: Splash NewsVis mer

Bieber sjokkerte fans på Instagram

Sangstjernen setter sinner i kok med nytt frekt bilde.

SEOGHØR.NO: Lørdag vekket Justin Bieber (22) oppsikt på sosiale medier med et nytt, frekt bilde. «Sorry»-sangeren poserer i bare undertøyet foran speilet mens han griper tak i sine edle deler.

Den intime poseringen fikk mange ungpikehjerter til å svulme, og bildet fikk raskt 1,9 millioner «likes». Likevel er ikke alle like begeistret for den frekke selfien. Flere kommenterer at Justin har veldig unge fans, og at bildet derfor er upassende.

- Er han seriøs? Dette er ekkelt, han har mange unge jenter som følger ham på Instagram, skriver en bruker ifølge The Sun.

- Her får han ikke en «like» av meg, dette var for mye!, mente en annen.

#mycalvins

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

Bildet tagget 22-åringen «My Calvins», som henspiller på hans ferske undertøysreklamer for merket Calvin Klein.

Dater ny skjønnhet

Etter en hektisk turné tar Justin nå en pause og nyter livet sammen med gode venner. Han har delt en rekke bilder av seg selv og kameratene på ferie i solfylte strøk. Nylig ble han også fotografert på det som så ut som et stevnemøte med «Transformers»-stjernen Nicola Peltz (21) i Berverly Hills.

NYTT PAR?: Justin spiste nylig middag med den flotte skuespilleren Nicola Peltz.  Foto: Pa Photos
NYTT PAR?: Justin spiste nylig middag med den flotte skuespilleren Nicola Peltz. Foto: Pa Photos Vis mer

Bieber har vært singel etter en intens romanse med modellen Hailey Baldwin (19), som tok slutt i april. Sangeren delte flere kysse-bilder med Hailey på sosiale medier, men de to hadde aldri et seriøst forhold. 19-åringen fortalte senere at det var slitsomt å date en superstjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, fortalte modellen til magasinet Marie Clarie.

I tre år hadde «What Do You Mean?»-sangeren også et av-og-på-forhold med artist og skuespiller Selena Gomez (23), før de i 2013 gjorde det ordentlig slutt.

FORTSATT VENNER: Modellen Hailey Baldwin datet Justin Bieber i flere måneder. Forholdet tok slutt i april, men de to skal fortsatt være venner.  Foto: Xposure
FORTSATT VENNER: Modellen Hailey Baldwin datet Justin Bieber i flere måneder. Forholdet tok slutt i april, men de to skal fortsatt være venner. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Bieber-fansen trodde ikke sine egne øyne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.