Bieber overrasket fansen

To heldige fans fikk klem av sitt idol etter topphemmelig TV-innspilling i Oslo.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hundrevis av fans har siden tirsdag stått i flere timer utenfor Justin Biebers (18) hotell i Oslo sentrum for å få et glimt av sitt store idol.

Onsdag fikk to heldige jenter hver sin klem av tenåringsidolet da de tilfeldigvis befant seg på gaten utenfor Nationaltheatret.

I anledning Norgesbesøket var popstjernen Justin Bieber nemlig på en topphemmelig TV-innspilling på Nationaltheatret i halvannen time, og mens en rekke fans ventet ved en av sidegangene utenfor, ble Bieber fraktet ut en annen inngang med en ring av livvakter rundt seg.

18-åringen og hans livvakter la på sprang tvers over den trafikkerte Stortingsgata og over til hovedinngangen til Hotel Continental. Der kostet popstjernen på seg klemmer til de to heldige jentene, til stor misunnelse fra de andre fremmøtte.

Kort tid etter åpnet Bieber et av vinduene på restauranten Annen Etage, der han skulle innta lunsj etter TV-opptakene. Fansen nede på gata var da fremdeles i sjokk over at Bieber nettopp hadde løpt over gaten, og reagerte først etter at superstjernen hadde vinket i flere sekunder.
 
De fire jentene som etter hvert oppdaget at Bieber vinket nettopp til dem, kastet seg deretter ned på gaten i krampegråt.

Onsdag kveld blir det trolig enda villere tilstander når Justin Bieber skal holde gratiskonsert ved operaen for sine elleville fans.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Justin sendte paparazzi på sykehus før Oslo-besøket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer