I NORGE: Justin Bieber holdt sin første av to konserter fredag kveld. Etter konserten ble han observert på flere utesteder i Oslo. Wilson står på bildet til høyre for Bieber.  Foto: Gonzales Photo/ NTB Scanpix
I NORGE: Justin Bieber holdt sin første av to konserter fredag kveld. Etter konserten ble han observert på flere utesteder i Oslo. Wilson står på bildet til høyre for Bieber. Foto: Gonzales Photo/ NTB Scanpix Vis mer

«Bieber-Mona» tok med kollegene på byen

Justin Biebers norske danser tok med kollegene for å ta pulsen på hovedstaden i natt.

Publisert

THE THIEF: Fredag kveld inntok Justin Bieber scenen i Oslo til stor jubel fra de 24000 publikummerne på Telenor Arena.

Natt til fredag landet han på Gardermoen, men det var lite å se til superstjerna i Oslos gater i forkant av fredagens konsert.

Ut på byen

Flere av danserne er innkvartert på hotellet The Thief under Oslo-oppholdet. Det ble lenge spekulert i om også Bieber bor på hotellet, men natt til lørdag kunne Dagbladet avsløre at han bor i en villa på hemmelig adresse.

Da Dagbladet ankommer hotellet etter konserten seint fredag kveld, møter vi en rekke av Biebers dansere.

Mykell Wilson, som har danset med Bieber siden 2011, tar seg tid til en prat med Dagbladet før han forsvinner ut i oslonatta.

Wilson forteller at han skal ut for å møte noen venner i Oslo, før han skal slutte seg til dansekollegene litt seinere på natta. En av dansekollegene er ingen ringere enn norske Mona Berntsen.

- Mona har et arrangement for oss i kveld, som jeg skal sjekke ut. Hun har vært veldig gjestfri, forteller han.

@monaberntsen #bieberteam #teambieber #purposetour #dancingqueen #monaberntsen #purposetour2016 #oslo #purposetouroslo

En video publisert av Bieberbeauties (@thebieberbeautiess)

Saken fortsetter nedenfor.

Natt til lørdag ble Bieber observert på utestedet BAR Tjuvholmen, sammen med blant andre Berntsen.

Wilson er full av lovord om sin norske dansekollega, og forteller at både hennes venner og familie var til stede i Telenor Arena fredag kveld.

- Det er kult å se folk i sitt eget land. Da får du se hvor komfortable de er, så vel som hvor mye det betyr for landet når noen forlater og drar til et helt annet land, og oppnår suksess. Det var en virkelig fin opplevelse, sier danseren til Dagbladet.

Suksessrik

Et kjapt Google-søk avslører at Wilson selv har oppnådd litt av hvert i sin karriere. I tillegg til Bieber har Los Angeles-mannen jobbet med artister som Prince, Britney Spears og Gnarls Barkley, og har dessuten vært å se i MTV-serien «The Assistant».

Wilson forteller at han kjente Berntsen allerede før hun fikk arbeidsvisum i USA, og at han har fulgt utviklinga hennes tett.

- Hun har et stort talent, og hun er veldig kraftfull som leder. Jeg sier alltid til henne at hun er som en blanding av resten av verden og Norge. Hun er også marokkansk, så det er en spesiell miks. Det kan du se i bevegelsene hennes og i måten hun snakker på, sier Wilson.

DANSER: Mona Berntsen er en av Biebers dansere på hans pågående turné. Her danser hun rett bak Bieber under et show i London tidligere i år.  Foto: wenn.com/ NTB Scanpix
DANSER: Mona Berntsen er en av Biebers dansere på hans pågående turné. Her danser hun rett bak Bieber under et show i London tidligere i år. Foto: wenn.com/ NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til dansing tilbringer Bieber-crewet Oslo-dagene med å «henge ut» rundt omkring i hovedstaden, før de allerede lørdag kveld forlater landet til fordel for Finland, der de også skal spille to store konserter.

- Noen av oss har vært her tidligere, så vi har sett på ting vi ikke har sett før, sier Wilson om Oslo-oppholdet.

Roser Bieber

Samtidig som han forteller om sightseeing i den norske hovedstaden, understreker han at gjengen er nødt til å ta det med ro innimellom slagene, for å kunne håndtere den hektiske livsstilen på turné.

- Det er en jobb, så vi er nødt til å hvile og ta vare på oss selv. Jeg er for eksempel ikke hundre prosent frisk i dag, sier Wilson.

Wilson snakker varmt om Justin Bieber, som han har danset med i fem år, og skryter av måten 22-åringen har taklet hindringer på.

- Han beveger seg alltid framover. Det er det som er viktigst. Hvem som helst kan få en hit, men det å kommer seg over hindringer i veien og jobbe for konstant å bli bedre er vanskeligere, sier danseren og fortsetter:

- Det å se en ekte person gjennomgå ekte ting, og fortsatt komme ut «on top», er fantastisk.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Her er Justin Biebers hemmelige bosted i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer