«SORRY»: Etter å ha sagt «dere suger» til en norsk venninnegjeng forrige helg, sa Justin Bieber unnskyld under gårsdagens konsert i Stockholm. Foto: Reuters
«SORRY»: Etter å ha sagt «dere suger» til en norsk venninnegjeng forrige helg, sa Justin Bieber unnskyld under gårsdagens konsert i Stockholm. Foto: Reuters Vis mer

Bieber legger seg flat overfor norske fans

– Jeg sa noe som jeg egentlig ikke skulle ha sagt.

Publisert

Da Justin Bieber gjestet Oslo med to konserter på Telenor Arena forrige helg fikk en venninnegjeng fra Oslo et eget lite møte med superstjerna.

Dere «suger»

Dagbladet skrev saken om jentene som møtte Bieber i Oslo. På filmen jentene har tatt, går superstjerna forbi de ventende jentene og sier «you guys suck».

Videoen spredte seg raskt på nettet, og mange reagerte på at Bieber var frekk mot fansen sin.

Jentene selv kunne fortelle at de hadde danset med danserne til Bieber, og tullet masse da stjerna gikk forbi.

- Vi filmet alle sammen, men da han sa det («you guys suck») sluttet vi å filme fordi vi trodde han ble sur. Men da begynner han å le og spør hvordan kvelden vår var, så han var ikke sur. Han bare tullet, sa Awa Dyrkorn (16), til Dagbladet forrige helg.

Hun fortalte at hun og venninnene deretter takket for konserten og at Bieber var høflig mot dem.

Saken fortsetter under videoen.

Sa unnskyld

Likevel, en uke etter hendelsen, følte nok Justin Bieber selv at han måtte unnskylde seg.

I en video som er lagt ut på YouTube fra torsdagens konsert i Stockholm, kommenterer Bieber selv hendelsen.

- Det var en gruppe folk som sto ved siden av meg med telefonene oppe, og da sa jeg hei, jeg liker ikke at dere gjør det, sa Bieber til hylende respons fra publikum i Tele2 Arena i den svenske hovedstaden.

Bieber fortalte at han senere gikk forbi jentene og sa noe som han egentlig ikke skulle ha sagt:

- Jeg sa «dere suger». Og i øyeblikket, altså det var ikke det at de sugde, men det de gjorde sugde, sier Justin og fortsetter:

- Det sugde at de ikke bare sa hallo, eller hvordan går det. Men det er ok, «life is worth living», sa superstjerna og satte i gang med å synge låta med samme navn.

Også Aftonbladets reporter Per Magnusson var til stede på konserten i går, og kunne bekrefte at Justin angret på hendelsen.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Stjal showet i gjennomsiktig kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer