BERUSET: Nytt videomateriale skal bevise at Justin Bieber ikke var ved sine fulle fem da han ble arrestert av politiet i Miami. Foto: All Over
BERUSET: Nytt videomateriale skal bevise at Justin Bieber ikke var ved sine fulle fem da han ble arrestert av politiet i Miami. Foto: All OverVis mer

- Bieber klarte ikke å gå i en rett linje

Hevder popstjernen var ruset da han ble arrestert i Miami.

SEOGHØR.NO: Da popstjernen Justin Bieber (19) ble arrestert i Miami i januar kunne sangeren, ifølge vitner, ikke gå i en rett linje.

I en ny video, publisert av Miami-Dade County, ser man Bieber vingle bortover gulvet i et forsøk på å bevise at han var edru.

Se videoen her:

Popstjernen ble senere siktet for å ha kjørt bil i beruset tilstand, kjørt uten gyldig førerkort og motstride seg arrest.

Da han ble stoppet, skal Bieber ha sagt «Hvorfor i h***ete gjør du dette? Hva f**en gjorde jeg? Hvorfor stoppet du meg?»

Han skal deretter ha nektet å følge politiets ordre om å ta hendene ut av lommene. Det skal ha vært den direkte årsaken til at han ble arrestert.

- Justin blir i videoen sett vinglende frem og tilbake over gulvet flere ganger mens han utførte testene til politiet. Det virket nesten som om han hadde problemer med balansen. Videoen viser også Justin når han tisser, sier kilden til TMZ ifølge Contactmusic.com.

RETTSAK: Popstjernen må i mars møte i retten i Miami i forbindelse med arrestasjonen i januar. Foto: All Over Press
RETTSAK: Popstjernen må i mars møte i retten i Miami i forbindelse med arrestasjonen i januar. Foto: All Over Press Vis mer

Popstjernens advokater har lenge krevd at videoen ikke skulle offentliggjøres, men har nå tapt det viktige slaget.

- Vinglingen og do-besøket er to ganske klare grunner til hvorfor advokatene hans ønsket at videoen ikke skulle vises. Hvis jeg forsøkte å male et bilde av at klienten min var uskyldig ville jeg ikke at en video som viser at han vingler rundt og ser beruset ut skulle bli offentliggjort, sier kilden.

«Heartbreaker»-stjernen må møte i retten førstkommende mandag, etter å angivelig ha nektet å skrive under på en avtale som krevde at popstjernen skulle levere inn urinprøver til politiet i opp til ni måneder og utføre 40 timer samfunnstjeneste.

LES OGSÅ:   - Mistenkt for å ha narkotika i blodet