HÅRETE SPØK: Justin Bieber kunne ikke dy seg for å kommentere prins Williams minkende hårmanke i et intervju med det britiske bladet Rollercoaster. Det har ført til reaksjoner i Storbritannia. Foto: All over
HÅRETE SPØK: Justin Bieber kunne ikke dy seg for å kommentere prins Williams minkende hårmanke i et intervju med det britiske bladet Rollercoaster. Det har ført til reaksjoner i Storbritannia. Foto: All overVis mer

Bieber gjør narr av prinsens tynne hår

Popstjernens kommentarer får britiske rojalister til å se rødt.

SEOGHØR.NO: Justin Bieber er for tiden en av verdens mest populære artister, men når har 18-åringesn popularitet i Storbritannia fått seg en knekk.

Årsaken er at Bieber nylig kommenterte prins Williams tynne hårmanke i et intervju med det britiske bladet Rollercoaster, ifølge Us Weekly.

Bieber sa han var forbløffet over at prins William (30) ikke hadde gjort noe for å stoppe håravfallet, og anbefalte ham å prøve et middel som heter Propecia.

- Jeg skjønner ikke hvorfor han bare skaffer seg de tingene. Du tar Propecia og håret ditt gror tilbake. Har dere det ikke der borte?

Den britiske showbiz-journalisten Jessica Callan sier til Huffington Post at mange briter opplever Biebers kommentarer som en fornærmelse.

- William og prins Harry kan spøke om at håret til William forsvinner, men det betyr ikke at en unge som Bieber kan komme og henge seg på spøken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøker Bieber for hørselsskader