FORLOT NATTKLUBBEN SAMMEN: Justin Bieber har skapt spekulasjoner om at det er over mellom ham og Sofia Richie, etter at han forlot nattklubben «Tape» i London med en ukjent blondine fredag. Foto: Splash News
FORLOT NATTKLUBBEN SAMMEN: Justin Bieber har skapt spekulasjoner om at det er over mellom ham og Sofia Richie, etter at han forlot nattklubben «Tape» i London med en ukjent blondine fredag. Foto: Splash NewsVis mer

Bieber forlot nattklubb med ukjent blondine

Mens Sofia Richie var i USA, slo superstjernen ut håret i London.

SEOGHØR.NO: Etter at modellen Sofia Richie (17) ble med Justin Bieber (22) til Japan i forbindelse med hans verdensturné, har det vært liten tvil om at kjærligheten blomstrer mellom de to unge turtelduene.

Forrige helg ble de tatt på fersken i en park i Japan, mens de viste sine følelser for hverandre.

Tidligere har Bieber også lagt ned sin Instagram-konto, fordi det begynte å komme mange ondsinnete kommentarer mot Sofia.

Men nå svirrer ryktene om at det gryende forholdet allerede kan være i hardt vær, etter at Sofia - som er datteren til 80-talls stjernen Lionel Richie (67) - har reist hjem til USA.

KAOS: Det ble raskt folksomt da Justin ankom nattklubben i London. Foto: Splash News
KAOS: Det ble raskt folksomt da Justin ankom nattklubben i London. Foto: Splash News Vis mer

Bieber har de siste dagene vært i London, hvor han skal opptre under musikkfestivalen «V» lørdag.

Tok taxi med ung blondine

Fredag dro han på nattklubben «Tape»,og «Baby»-sangeren var ikke alene.

Bieber forlot ifølge Daily Mail klubben med en ung, blond, kvinne, som forgjeves forsøkte å skjule ansiktet sitt, da hun gikk inn i samme taxi som superstjernen.

Det førte raskt til spekulasjoner i britiske medier om at det er slutt melllom Justin og Sofia, men ingen av de to har foreløpig kommentert bildene.

Yup we chopped it @andylecompte

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Mens Bieber festet i London, var Sofia opptatt med å vise frem sin nye hårfrisyre i Los Angeles og på Instagram.

Bieber var imidlertid ikke den eneste Hollywood-stjernen på nattklubben.

Fikk selskap av Rihanna

Artisten Rihanna (28) - som også skal opptre på «V»-festivalen - fikk mye oppmerksomhet da hun ankom utestedet i et sexy denim-antrekk.

En kilde nær Bieber sier bladet People sier at selv om Justin og Sofia for øyeblikket har sterke følelser for hverandre, er det tvilsomt om superstjernen ser for seg et langvarig forhold.

FESTET MED BIEBER: Rihanna var også tilstede på nattklubben i London fredag. Foto: Splash News
FESTET MED BIEBER: Rihanna var også tilstede på nattklubben i London fredag. Foto: Splash News Vis mer

- Bieber og Sofia har hengt i de samme kretser i mange år. Jentene er ville etter ham, men han har ingen planer om å slå seg til ro.

Bieber - som tidligere blant annet har datet popstjernen Selena Gomez (24) og modellen Hailey Baldwin (19) - har hittil ikke kommentert disse uttalelsene.

LES OGSÅ: Slik er Biebers nye flamme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.