Bieber-filmen flopper på kino

Kinoaktuelle «Believe» ikke på Topp 10 i USA.

SEOGHØR.NO: Verdensstjernen Justin Bieber (19) har de siste årene latt et kamerateam følge seg verden rundt for å fortelle sin egen historie, desverre virker det ikke som om det er så veldig mange som er spesiellt interessert i å høre den.

I hvertfall om man skal basere seg på billettinntektene til kinoaktuelle Bieber-filmen «Belive».

På premieredagen i den 25. desember spilte filmen inn fattige 7,2 millioner kroner i USA, noe som gjør at filmen ikke en gang når «topp 10»-listen for den dagen. Det melder Perez Hilton.

POPULARITETEN DALER: Popstjernen er ikke lenger like populær som før. De mange skandalene har nok ødelagt mye for Justin. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
POPULARITETEN DALER: Popstjernen er ikke lenger like populær som før. De mange skandalene har nok ødelagt mye for Justin. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

Bieber havnet på en fjortendeplass, bak filmer som «Anchorman 2», «American Hustle» og «Hunger Games: Catching Fire». Sistnevnte spilte inn dobbelt så mye, det på tross av at filmen allerede har gått på kino i en måned.

Stjernens første film, «Never say never», hadde premiere i 2011 og dro inn 180 millioner kroner i åpningshelgen. Det innbar at Bieber, som for ikke mange dager siden hevdet at han skulle pensjonere seg, må spille inn drøyt 173 millioner kroner på to dager for å komme opp på samme nivå som film nummer en.

LES OGSÅ:    Bieber-fans truer med selvmord og ku-slakt