- Bieber festet med hasj dagen etter dødsulykken

Justin Bieber avbildet mens han røyker med venner og en ukjent jente.

GUTTEN I RØYKEN: Popstjernen Justin Bieber skal ha holdt en stor fest på et hotellrom kvelden etter at en paparazzifotograf ble drept mens han fotograferte Biebers Ferrari. TMZs bilder fra festen viser at 18-åringen tvilholder på noe som skal være en Foto: FAME FLYNET
GUTTEN I RØYKEN: Popstjernen Justin Bieber skal ha holdt en stor fest på et hotellrom kvelden etter at en paparazzifotograf ble drept mens han fotograferte Biebers Ferrari. TMZs bilder fra festen viser at 18-åringen tvilholder på noe som skal være en Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til 2. januar ble paparazzifotografen Chris Guerra (29) påkjørt og drept mens han prøvde å fotografere Justin Biebers (18) Ferrari.   

Fotografen skal ha vært fyr og flamme fordi han mente å ha sett popstjernen røyke marijuana i bilen tidligere på dagen. Derfor er det noe ironisk at festbilder av 18-åringen, som angivelig viser at han røyker hasj med venner, nå er blitt publisert.

Det er TMZ som har offentliggjort bildene, som ble tatt på et hotellrom i Newport Beach - dagen etter den tragiske dødsulykken. Bieber har beklaget paparazziens død offentlig, men han ser langt fra lei seg ut på TMZs bilder, der han skrattler og holder på det som skal være en hasjsneip.

Kilder på festen forteller til TMZ at Biebers kamerat Lil Twist (19), som kjørte Ferrarien da Guerra ble drept av en annen bil, også var til stede på hotellrommet. Ifølge kilder var det Twist og broren hans som rullet hasjsigarettene og sendte dem rundt til de andre på festen.

Rommet skal ha vært fylt av hasjrøyk. Bieber skal også ha hatt sikkerhetspersonell på festen, men disse forhindret ikke at de kompromitterende bildene ble tatt. 

Ifølge TMZ overnattet en ukjent jente på hotellrommet sammen med Bieber, men det er ikke kjent om det skjedde noe fysisk mellom dem. Rundt nyttår skal 18-åringens forhold til Selena Gomez (19) igjen ha tatt slutt. Justin Bieber har ennå ikke kommentert saken.

Her kan du se TMZs festbilder av Justin Bieber.


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer