Bieber-fansen trodde ikke sine egne øyne

Se bildene som får popstjernens tilhengere til å klype seg i armen.

TURNÉ-AKTUELL: Justin Bieber er for tiden aktuell med sin USA-turné, og har hatt flere møter med ivrige fans.  Foto: wenn.com
TURNÉ-AKTUELL: Justin Bieber er for tiden aktuell med sin USA-turné, og har hatt flere møter med ivrige fans. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ungpikeidolet Justin Bieber (22) reiser for tiden rundt omkring i USA i forbindelse med sin turné «Purpose Tour».

Tirsdag spilte «Sorry»-sangeren for et fullsatt publikum i Boston, men allerede dagen før var det flere fans som fikk et overraskende møte med popstjernen.

Vanligvis er superstjernen omringet av sikkerhetsvakter og støttespillere for å unngå å bli nedløpt av hysteriske tilhengere.

Men mandag ble han ifølge Daily Mail  observert mens han trasket rundt i Boston's Public Park uten sitt store følge.

Men det var imidlertid ikke artistens spasertur i den offentlige parken som vakte mest oppsikt, men heller det at han hadde kastet skoene for anledningen.

Saken fortsetter nedenfor.

WHEN U WALKIN HOME FROM WORK AND @justinbieber IS TOO

Et bilde publisert av Windsor Dalton (@windsordalton)

Ba fansen slutte å filme ham

Ikledd en avslappet bukse, hettegenser og uten sko matet han ekornene og satt alene på en benk med musikk i ørene.

Saken fortsetter nedenfor.

Blant dem som møtte på sangstjernen i Boston, var en jente ved navn Christina Gesualdi. Hun fikk en kort videosnutt av idolet, men videoen avbrytes fort når Bieber ber dem slutte å filme.

- Han viste dårlig holdning, men ba oss legge ned telefonene og da snakket han med oss i fem minutter, skrev Boston-jenta på Twitter etter møtet.

Foreløpig har Bieber ikke gitt noen forklaring på den uvanlige spaserturen.

 

- Jeg skylder ingen et bilde

Grammy-vinneren har ved flere anledninger opplevd ubehagelig nærgående møter med fansen, blant annet da han stormet av scenen under Oslo-besøket i oktober i fjor.

Tirsdag kveld (norsk tid) delte han sin frustrasjon over sine møter med overivrige fans, og forklarte at han ikke lenger ønsker å stille opp på bilder. 

«Dersom du møter meg ute et sted, bare vit at jeg ikke kommer til å ta et bilde med deg. Jeg er ferdig med det. Det har kommet til et punkt hvor folk ikke engang hilser på meg eller anser meg som et menneske. Jeg føler meg som et dyr i dyrehagen, og jeg ønsker å bevare vettet. Jeg forstår at folk vil bli skuffet, men jeg skylder ingen et bilde. Og mennesker som sier: «Jeg kjøpte albumet ditt», vit at du kjøpte et album og du fikk det du betalte for ET ALBUM! Det betyr ikke at du skal få et bilde hver gang du ser meg. Justin Bieber», skrev han åpenhjertig på sin Instagram-profil. 

Den populære sangstjernen spiller to konserter i Oslo i september, og nylig ble flere av hans trofaste fans svært skuffet da han valgte å avlyste sine «meet and greets», der flere hadde betalt en svimlende sum på 17.000 kroner for et kort møte og for å ta et bilde med pophelten sin.

STORMET AV SCENEN: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo i oktober. I september kommer han tilbake til hovedstaden.  Foto: NTB scanpix
STORMET AV SCENEN: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo i oktober. I september kommer han tilbake til hovedstaden. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket fansen med ammebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer