MOTTOK TRUSSLER: En tenåringsjente fra Storbritania mottok trussler etter at Bieber ga henne oppmerksomhet på nettstedet Twitter. Her er Bieber fotografert i møte med noen andre fans. Foto: All Over Press
MOTTOK TRUSSLER: En tenåringsjente fra Storbritania mottok trussler etter at Bieber ga henne oppmerksomhet på nettstedet Twitter. Her er Bieber fotografert i møte med noen andre fans. Foto: All Over PressVis mer

Bieber-fans truet jente på livet

- Bare be henne ta sitt eget liv og la Justin være i fred!

SEOGHØR.NO: Justin Bieber-fansen, også kalt «Beliebers» er kjent for å gjøre alt for å støtte og hjelpe popstjernen, men også angripe de som sier noe negativt om Bieber. «Beliebersene» har tidligere også skapt rabalder da popstjernen har vist seg offentlig med nye jenter.

Nå har fansen tatt det hele et skritt lenger. 

Justin Bieber (19) retweetet en melding fra en britisk tenåringsjente til sine 35 millioner fans på nettstedet Twitter. 

«Not really a fan of Justin Bieber but his acoustic album is really good.» twittret Courtney Barrasford.

I løpet av noen få timer ble Barrasford bombadert med mengder av hatfulle meldinger fra Bieber-fansen. «Belibersene» betraktet at hennes ros av albumet ikke var berettiget etter at hun først hevdet at hun egentlig ikke var en fan og dermed ikke fortjener Biebers oppmerksomhet.

- De sa jeg var gravid med hans barn, og at mitt barn ville være en prostituert, sier Barrasford til Metro.

Andre meldinger inkluderte: «Du er ikke en fan, gå og drep deg selv» og «Bare be henne ta sitt eget liv og la Justin være i fred».

Dette er derimot hverken første gang, og sikker heller ikke siste, Bieber-fansen har angrepet privatpersoner rundt popstjernen. Biebers ekskjæreste Selena Gomez (20) fikk sin del av hatmeldinger da de to var et par. 

LES OGSÅ: Bieber ble nektet adgang på nattklubb