SKAPTE TWITTER-STORM: Justin Bieber ga fansen et julesjokk, da han natt til onsdag kunngjorde at han vil pensjonere seg etter sin neste plate.
SKAPTE TWITTER-STORM: Justin Bieber ga fansen et julesjokk, da han natt til onsdag kunngjorde at han vil pensjonere seg etter sin neste plate.Vis mer

Bieber-fans truer med selvmord og ku-slakt

Popstjernens pensjonsplaner har vakt sterke reaksjoner blant fansen.

SEOGHØR.NO: Etter at popstjernen Justin Bieber (19) natt til onsdag kunngjorde på sin Twitter-side at han planlegger å pensjonere seg etter sitt neste album, har tusenvis av skuffete fans luftet sin sorg på nettstedet.

Meldingen kom etter at Bieber første gang sa han ville legge opp i et radiointervju den 17. desember.

Også da skapte sjokkbeskjeden sterke reaksjoner blant fansen - kjent som «Beliebers».

Flere fans truet med å ta sitt eget liv, dersom sangeren gjør alvor av planene om å legge opp.

Daily Mirror viste blant annet flere meldinger hvor folk truer med alt fra å ta sitt eget liv, til å slakte kuer, dersom han gjør alvor av planene.

 

 


«Vennligst si at det er en spøk! Jeg rister her. Jeg vil gjøre slutt på livet mitt» skrev en fan, som kaller seg «Liat Lazaver».

«Justin, si til meg at du ikke legger opp. Jeg vil ta livet mitt, fordi jeg kan ikke leve uten musikken din. Vi er uknuselige», skrev en annen, som kaller seg «ilana shariev swagy».

Truet med å drepe kuene sine

En bruker som kaller seg «imananeesa» kom med en langt mer bisarr trussel: «Jeg er så deprimert. Følg meg eller så kommer jeg til å drepe kuene mine»

Avisen kunne dengang forsikre fansen om at det var snakk om en spøk fra Biebers side.

- Ikke drep kuene deres, fordi det er en spøk, og ikke gjør slutt på livet deres, fordi det er ganske enkelt ikke verdt det, skrev avisen til Bieber-fansen på sine nettsider.

Foreløpig er det ikke kjent om også nattens melding var ment som en spøkefull melding fra Biebers side.

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å