Bieber evakuert i hemmelighet

Superstjernen gjemte seg for den norske fansen på luksus-spa.

MÅTTE FLYKTE FRA FANSEN: Justin Bieber løp det han kunne for ikke å bli overfalt av ivrige tilhengere, under sitt Oslo-besøk onsdag.
MÅTTE FLYKTE FRA FANSEN: Justin Bieber løp det han kunne for ikke å bli overfalt av ivrige tilhengere, under sitt Oslo-besøk onsdag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tusenvis av norske fans tilbragte store deler av onsdagen Royal Christiania Hotel i Oslo i håp om å få et glimt av sitt idol - popstjernen Justin Bieber (18).

Mange måtte imidlertid vente til Biebers gratiskonsert på det stappfulle opera-taket senere på kvelden, eller gå skuffet hjem, da også hans planlagte pressekonferanse i Oslo sentrum ble avlyst på grunn av sikkerhetshensyn.

Kun noen få heldige jenter klarte å oppnå nærkontakt med superstjernen de timene han var i Oslo.

Gjemte seg på spa
Seoghør.no kan avsløre at mens fansen ventet utenfor hotellet i Oslo sentrum, slappet «Baby»-sangeren av på et helt annet sted. 

Etter at pressekonferansen ble avlyst, ble han evakuert til Holmenkollen Rica Park Hotel, hvor han tilbragte flere timer, ifølge flere gjester Se og Hør har snakket med.

Bieber skal blant annet ha fått massasje og tilbragt mye tid i hotellets spa-avdeling, før han dro for å gå på scenen på operataket i 21-tiden.

Vil ikke kommentere gjestene

Da hadde fansen allerede ventet i flere timer, og sørget for kaos i Oslo sentrum, slik det var lett å se på Seoghør.nos unike helikopterbilder.

Se og Hør har vært i kontakt med ledelsen for hotellet, men de vil ikke gi noen kommentar om hvem som har vært eller ikke vært gjest.

På hotellets hjemmesider reklameres det imidlertid med at deres spa-avdeling er det «perfekte sted å samle krefter for folk på farten.»
 
Bieber forlot Oslo torsdag morgen i 9.30-tiden, for å sette kursen mot Paris.

Plateselskapet Universal Music beklaget torsdag Beiber-kaoset i hovedstaden.

-Universal Music beklager på det sterkeste at noen av de som var på Justin Bieber konserten fikk en dårlig opplevelse. At noen blir skadet på et arrangement som dette er svært beklagelig. Heldigvis ble ingen alvorlig skadd, sier Petter Singsaas, administrerende direktør i Universal Music blant annet i en pressemelding.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her forlater Beiber Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer