Bieber-eks knyttes til ettertraktet kjekkas

Har hun klart å kapre ungkarsartisten?

NY ROMANSE?: Kjendisdatteren Hailey Baldwin har de siste årene blitt et av Hollywoods heiteste navn. Her er hun modell for UGG i 2016, blant annet. Nå ryktes det at hun har kapret en av verdens mest populære mannlige popartister. Foto: Splash News, NTB scanpix
NY ROMANSE?: Kjendisdatteren Hailey Baldwin har de siste årene blitt et av Hollywoods heiteste navn. Her er hun modell for UGG i 2016, blant annet. Nå ryktes det at hun har kapret en av verdens mest populære mannlige popartister. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den amerikanske kjendisdatteren Hailey Baldwin (21) har for mange blitt en kjent navn. Hun sitter på første rad under motevisninger, følges av millioner på Instagram og henger med IT-jenter som Kendall Jenner og Gigi Hadid.

I Norge huskes hun kanskje aller best for sin kortvarige romanse med ungpikeidolet Justin Bieber (24).

Det var i januar for to år siden at de to ble observert kyssende og klemmende, men gnistene skulle ikke vare evig. Bare et par måneder etter romansen, gikk de hver til sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

HET FLØRT: Justin Bieber og Hailey Baldwin var romantisk involvert i flere måneder, men idyllen brast utpå våren i 2016. Foto: INFPhoto.com / NTB scanpix
HET FLØRT: Justin Bieber og Hailey Baldwin var romantisk involvert i flere måneder, men idyllen brast utpå våren i 2016. Foto: INFPhoto.com / NTB scanpix Vis mer

Hailey hviler derimot ikke på laurbærene, og det er tydelig at hun liker kjente menn. Nå skal hun angivelig være involvert med den ettertraktede, kanadiske musikeren Shawn Medes (19).

Het flørt

Helt siden 2017 har de to stjernene vært koblet til hverandre. De ble spottet sammen på en Halloween-fest i Toronto, mens de holdt hender. Baldwin har også tidligere omtalt sin nye flørt som «fantastisk».

Flere mener nå, deriblant People, at de to stjernene har bekreftet romansen sin. På Instagram har Mendes, kjent for låter som blant annet «Treat You Better» og «Stitches», nå lagt ut et bilde sammen med Baldwin.

KJEKKAS: Shawn Mendes har i mange år vært en av verdens mest ettertraktede menn. Nå har Baldwin angivelig kapret ham. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Shawn Mendes har i mange år vært en av verdens mest ettertraktede menn. Nå har Baldwin angivelig kapret ham. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bildet viser de to stjernene i avslappet positur, og er bare underskrevet med to kamera-emojier. Det angivelige parets felles venner virker derimot å støtte opp under ryktene.

Paris Jackson, Kelly Osbourne, Calvin Harris og Rita Ora har blant andre likt bildet, og sangeren Julia Michaels har kommentert et rødt hjerte. Det er ikke bare Shawn som har delt bilder, heller.

📸📷

Et innlegg delt av Shawn Mendes (@shawnmendes)

På sin Tumblr-blogg har Baldwin delt et bilder av Mendes, tatt i forbindelse med en opptreden han gjorde.

Ingen av dem har derimot kommentert romanseryktene direkte. I et tidligere intervju med People har Baldwin uttalt at hun ikke ønsker å kommentere privatlivet sitt offentlig.

- Jeg ler ofte ting vekk. Jeg synes det er ganske morsomt, for å være ærlig. Jeg prøver å holde den siden av livet mitt så privat som mulig. Jeg synes ikke jeg burde måtte forklare meg overfor andre, for det er mitt liv, har hun uttalt.

En kilde kunne derimot fortelle til E! News i november at det faktisk foregikk noe mellom de to megastjernene.

- Det startet med at de tilfeldigvis traff hverandre på fester, men det har blitt mer seriøst i det siste. De dater definitivt nå, og tilbringer mye tid sammen, hevdet kilden.

Det ryktes derimot også at Mendes for tiden har en greie med artisten Camila Cabello. De to er blitt observert sammen en rekke ganger, og holdt blant annet hender på en kafé i januar.

Kortvarig Bieber-romanse

2018 startet en del roligere for Hailey, hvis far Stephen Baldwin (51) også er skuespiller, enn det 2016 gjorde.

I starten av januar for to år siden fikk hun nemlig massiv oppmerksomhet, etter at Justin Bieber delte et hett kyssebilde av ham og Hailey på Instagram.

I etterkant innrømmet duoen at de hadde varme følelser for hverandre, før Hailey våren 2016 avslørte at forholdet var over fordi det ble for komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til bladet Marie Claire i april for snart to år siden.

Sommeren 2017 meldte imidlertid flere amerikanske nettsteder at den vakre blondinen hadde falt for internett-kjendis og modell Cameron Dallas (23).

- De møttes gjennom venner og fikk en umiddelbar kontakt. De er begge signert hos IMG modellbyrå og har mange felles venner.

- Hailey har kjent Cameron en stund nå, men nylig har de tatt vennskapet til et nytt nivå, fortalte en kilde til E! News den gang, ifølge Contacmusic.com.

De to har imidlertid ikke bekreftet offentlig at de er kjærester.

LES OGSÅ: ​Ble foreldre for første gang