ÅPNER SEG: Justin Bieber snakker for første gang ut om forholdet med modellen Hailey Baldwin.  Foto: Splash News
ÅPNER SEG: Justin Bieber snakker for første gang ut om forholdet med modellen Hailey Baldwin. Foto: Splash News Vis mer

Bieber bryter tausheten om romanseryktene

Justin Bieber og Hailey Baldwin avslører for første gang sine virkelige følelser for hverandre.

SEOGHØR.NO: I starten av januar skapte popstjernen Justin Bieber (21) fullt kaos da han delte et hett kyssebilde med modellen Hailey Baldwin (19). 

De to har vært gode venner i en årrekke, og romanseryktene har svirret flere ganger før det omstridte kyssebildet.

Nå åpner den populære popstjernen seg om forholdet med den blonde skjønnheten for første gang i et nytt intervju med bladet GQ. 

- Hun er en jeg virkelig elsker. Vi tilbringer mye tid sammen, røper 21-åringen til bladet, der han også er på forsiden ikledd en mørkeblå dress. 

Bieber går ikke inn på detaljer om paret er i et eksklusivt kjærlighetsforhold, men kilder har tidligere fortalt nettstedet USWeekly at Baldwin har klart å overtale ham til å være monogam.

Saken fortsetter nedenfor. 

Gjensidige følelser

Også Hailey, som er datteren til skuespiller Stephen Baldwin (49), har snakket ut om sine varme følelser for popidolet denne uken. 

- Han er veldig morsom. Vi koser oss masse sammen! Han er veldig søt - en ordentlig kar med et god hjerte, og jeg elsker ham, avslørte hun onsdag til nettstedet Entertainment Tonight. 

For ett år siden svirret også romanseryktene rundt Justin og Hailey, men den gang var de begge fort ute med å avkrefte at det var noe på gang mellom dem.

- Vi er bare venner. Jeg har kjent ham veldig lenge. Siden jeg var rundt 13 år, sa Hailey blant annet til E! News.com.

- Folk er gale. Jeg er super singel og dette er min gode venninne, hvis ikke ville dere ha visst det, skrev Bieber under et bilde av dem sammen i fjor.

Saken fortsetter under bildet. 

VENNER I FLERE ÅR: Justin Bieber og Hailey Baldwin har de siste årene blitt avbildet sammen i en rekke anledninger.  Foto: Xposure
VENNER I FLERE ÅR: Justin Bieber og Hailey Baldwin har de siste årene blitt avbildet sammen i en rekke anledninger. Foto: Xposure Vis mer

Ferdig med Justin

I tre år hadde «What Do You Mean?»-sangeren et av-og-på-forhold med artist og skuespiller Selena Gomez (23), før de i 2013 gjorde det ordentlig slutt.

Eksene har i ettertid bevist at de fremdeles har varme følelser for hverandre, men Selena har den siste tiden forklart at hun er fullstendig ferdig med den turbulente relasjonen.

Saken fortsetter under bildet. 

BLE SLUTT: Justin Bieber og Selena Gomez hadde et turbulent forhold i tre år før de i 2013 brøt for alvor.  Foto: Reuters
BLE SLUTT: Justin Bieber og Selena Gomez hadde et turbulent forhold i tre år før de i 2013 brøt for alvor. Foto: Reuters Vis mer

- Jeg er sliten. Helt ærlig, er jeg så ferdig med dette. Jeg bryr meg om helsa hans og hvordan han har det, men jeg kan ikke gjøre dette lenger, sa hun under et intervju med bladet W Magazine. 

KJEKKAS: Justin Bieber er på forsiden av den nyeste utgaven av bladet GQ. Foto: Faksimile GQ
KJEKKAS: Justin Bieber er på forsiden av den nyeste utgaven av bladet GQ. Foto: Faksimile GQ Vis mer

LES OGSÅ: Nå er Khloé Kardashian singel igjen