Bieber bekrefter at han og Selena er sammen igjen

Popstjernen tok bladet fra munnen i vitneavhør.

I DEN SYVENDE HIMMEL: Justin Bieber bekreftet denne uken at han og Selena Gomez er et par igjen. Nylig ferierte de to sammen i Biebers hjemland Canada. Her er stjerneparet avbildet under et lignende opphold sommeren 2012.  Foto: Insight Media/All Over Press
I DEN SYVENDE HIMMEL: Justin Bieber bekreftet denne uken at han og Selena Gomez er et par igjen. Nylig ferierte de to sammen i Biebers hjemland Canada. Her er stjerneparet avbildet under et lignende opphold sommeren 2012. Foto: Insight Media/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ja, de er faktisk sammen!

Det tidligere på-og-av-paret Justin Bieber (20) og Selena Gomez (22) er den siste tidne blitt observert sammen flere ganger.

Og i et vitneavhør, av alle ting, bekrefter popstjernen nå at han og Selena virkelig er sammen igjen. Det melder E! News.

20-åringen innrømmet overfor advokat Mark DiCowden at de to var blitt gjenforent, skriver nettstedet. DiCowden spurte ut Bieber i et vitneavhør torsdag, i det som var en oppfølging av et vitneavhør i mars 2014.

Saken dreier seg om et søksmål mot superstjernen, fremsatt av en fotograf som påstår at Biebers livvakt overfalt ham i fjor sommer - på oppfordring fra Bieber.

Justin Bieber skal imidlertid ikke ha avslørt stort mer om forholdet i vitneavhøret. Han oppførte seg heldigvis bedre denne gangen enn under vårens vitneavhør, der han tente på alle pluggene da han ble spurt om Selena Gomez.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ OG AV: Justin Bieber har flere gangen benyttet sosiale medier til å hinte om statusen mellom ham og Selena. Dette bildet postet han på Instagram i slutten av august, da paret ferierte sammen i Canda. Foto: Stella Pictures
PÅ OG AV: Justin Bieber har flere gangen benyttet sosiale medier til å hinte om statusen mellom ham og Selena. Dette bildet postet han på Instagram i slutten av august, da paret ferierte sammen i Canda. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ikke spør meg om henne igjen. Ikke spør meg om henne igjen. Ikke spør meg om henne igjen, skal han ha gjentatt dengang, før han stormet ut fra vitneavhøret, skriver PerezHilton.

Desperat etter privatliv

Også forrige uke havnet Justin Bieber i trøbbel med en fotograf.

Under en romantisk ferie i Canada sammen med Selena, skal den temperamentsfulle stjernen ha kræsjet inn i minibussen til en paparazzi med en ATV - og vært i en fysisk krangel med vedkommende. Han må møte i retten i slutten av september.

- Justin Bieber og Selenas fredfulle fristed i Stratford denne helgen ble dessverre ødelagt av nærværet til uvelkommen paparazzi. Dette har beklagligvis ført til en siktelse for farlig kjøring og legemsfornærmelse, uttalte artistens advokat Brian H. Greenspan til ABCnews.com dengang.

Det var i januar 2013 Justin Bieber og Selena Gomez annonserte at de ikke lenger var et par, etter omtrent to år som kjærester. Men det siste halvannet året har de stadig vendt tilbake til hverandre.

Tror du forholdet mellom Justin og Selena vil vare denne gangen? (Avsluttet)

KJEKKAS: Under Fashion Rocks tidligere denne uken benyttet Justin sjansen til å vise frem tatoveringene og sixpacken sin da han kom med et strippestunt - bevitnet av supermodell Lara Stone.  Foto: Instagram/All Over Press
KJEKKAS: Under Fashion Rocks tidligere denne uken benyttet Justin sjansen til å vise frem tatoveringene og sixpacken sin da han kom med et strippestunt - bevitnet av supermodell Lara Stone. Foto: Instagram/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Det er veldig rart å være kjendispar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer