Bieber beklager paparazzifotografens død

En paparazzifotograf ble kjørt ihjel da han skulle ta bilder av Justin Biebers Ferrari. Nå beklager popstjernen dødsfallet.

SEOGHØR.NO:   Fotografen ble påkjørt natt til onsdag når han krysset en trafikkert vei i Los Angeles etter å ha tatt bilder av Justin Biebers (18) hvite Ferrari.

Popstjernen hadde lånt bort bilen til sine to kompiser og var ikke selv på plass når ulykken skjedde, men beklager nå fotografens død.

- Jeg var ikke på plass og ikke direkte innvolvert i denne tragiske ulykken, men mine tanker og bønner går til offerets familie, sier Bieber i følge BANG Showbiz.

- Forhåpentligvis kan denne tragedien lede til at vi får nye lover og tar andre nødvendige steg for å beskytte livet til kjendiser, politi, uskyldige offentlige personer og fotografene selv, fortsatte sangeren.

Sportsbilen ble stoppet av politiet ved en kontrollpost på Sepulvede Boulevard når fotografen dukket opp. Han skal ha fått beskjed av politiet om å trekke tilbake til bilen sin, ettersom situasjonen var farlig, skriver CNN.

Fotografen skal senere ha blitt påkjørt av en bil når han krysset gaten. I følge politiet er det ikke trolig at det rettes en anmeldelse av sjåføreren av bilen som traff fotografen.