PROVOSERER: Justin Biebers kors-tatovering har skapt hodebry for platesalget i Midtøsten der flere mener Justins plate-cover er for provoserende.  Foto: Xposure
PROVOSERER: Justin Biebers kors-tatovering har skapt hodebry for platesalget i Midtøsten der flere mener Justins plate-cover er for provoserende. Foto: XposureVis mer

Bieber bannlyst i Midtøsten

Popstjernens nyeste album ble for drøy kost for flere muslimske land.

SEOGHØR.NO: Fans over hele verden teller ned til lanseringen av Justin Biebers (21) siste album «Purpose», men ikke alle er like glade for den forestående utgivelsen. Flere land i Midtøsten har latt seg provosere av ungpikeidolets platecover.

21-åringen avslørte selv platecoveret på sin Instagram på fredag.

Bildet viser Bieber i bar overkropp med foldede hender som i en bønn. Artistens kors-tatovering på brystkassen er svært synlig og bildet er dekket med graffiti fra kunstneren Retna.

Dette skal ifølge nettsiden TMZ ha satt sinnene i kok i flere muslimske land. De liker ikke at «What do you mean»-stjernen er avkledd og reagerer også på bruk av kristelige symboler.

«En toppløs Justin Bieber og Jesus-symboler - to ting som ikke fungerer i Midtøsten hvor Justins siste album har blitt avvist for å være for provoserende» skriver TMZ.

#5weeks #PURPOSE

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

Plateselskapet jobber nå på spreng for å lage et alternativt cover til salg i Midtøsten. Albumet lanseres internasjonalt 12. november.

LES OGSÅ: Nysingle Kardashian (36) på date med Bieber (21)