HYLLEST TIL MICHAEL: Omer Bhatti spiller hovedrollen i musikkvideoen til "The National Bank", som er en hyllest til Michael Jackson. Foto: All Over
HYLLEST TIL MICHAEL: Omer Bhatti spiller hovedrollen i musikkvideoen til "The National Bank", som er en hyllest til Michael Jackson. Foto: All OverVis mer

Bhattis hyllestvideo skyter i været

Har blitt sett 140.000 ganger på få uker.

SEHER.NO: Thomas Dybdahl-bandet "The National Bank" ga i fjor ut en video til sangen "Home". Her spiller Omer Bhatti (25) en lystig Michael Jackson-imitator, og videoen handler om hans forhold den avdøde poplegenden.

Inntil Jacksons død hadde musikkvideoen omkring 5000 visninger på nettstedet YouTube.com. Etter dødsfallet har populariteten skutt i været.

På 14 uker har antall visninger steget til 145.000. Kommentarene til filmen har steget i samme takt, og fans bruker videoen til å spekulere i hvorvidt Omer er Michaels sønn.

- Filmen handler om hvor man hører hjemme, og hvordan det er å komme tilbake til Holmlia etter å ha bodd på Neverland. Det er selvfølgelig interessant med disse spekulasjonene, men mitt inntrykk er at Omer ønsket å distansere seg fra Michael i forbindelse med oppbyggingen av egen identitet, sier regissør Kavhe Tehrani til Kreativtforum.no.

Bhatti var lenge en av Jacksons beste venner, og tok et følelsesladet farvel med popkongen i minneboken etter hans død.

"Kjære DooDoo. Selv om du ikke er her lenger føler jeg hvert sekund at du er til stede, og i det finner jeg min styrke. Tusen takk, og jeg er uendelig takknemlig for alt du lærte meg, og all den kunnskapen du delte. Du gjorde meg til den jeg er i dag, og jeg lover å gjøre deg stolt. Vår tid sammen er en skatt i mitt hjerte, for alltid og bestandig. Jeg elsker deg. Klarer ikke å vente på at vi skal møtes igjen", skrev Omer.

Bhatti har hittil ikke kommentert spekulasjonene om han er sønnen til Michael Jackson. Ryktene har gått verden over.
Se videoen her:Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Omer Bhattis siste hilsen til Michael