GIR STØTTE: Den nye bh-en ser kanskje litt merkelig ut, men hevdes å se bra ut og gi nok støtte under stroppeløse eller barryggede plagg. Foto: WENN
GIR STØTTE: Den nye bh-en ser kanskje litt merkelig ut, men hevdes å se bra ut og gi nok støtte under stroppeløse eller barryggede plagg. Foto: WENNVis mer

Bh helt uten stropper!

Dette er verdens første bh helt uten stropper - designet for kvinner med stor byste.

SEHER.NO: Den nye og revolusjonerende bh-en går under navnet  "The Faveo Freedom Bra", og er verdens første bh helt uten stropper designet for kvinner med stor byste.


Bh-en er basert på et konsept den britiske forskeren Dr. Joanne Morgan kom opp med, og gir en ny type støtte til brystene som kalles "differential compression" (differensialt trykk), skriver nyhetsbyrået WENN. 


Det litt merkelig-utseende plagget gir kvinner med store bryster optimal bryststøtte, samtidig som den gir frihet til å kunne gå med barryggede eller stroppeløse kjoler og klær, og likevel se flott ut.


- Et slikt produkt har aldri forskningsmessig vært mulig for en kvinne med min byststørrelse, derfor bestemte jeg meg for å lage noe som også kunne dekke våre behov, sier Morgan, og legger til:


- Med denne bh-en har jeg bevist at den konvensjonelle teorien bak bryst-støtte (cantilever metoden), altså den "normale" bh-en, ikke er den eneste måten bryster kan oppnå riktig støtte på.


Morgan fikk hjelp av venninnen og designeren Megan Powerll-Vreeswijk til å utarbeide modellen på bh-en, og den har allerede rukket å bli en hit blant storbystede britiske kjendiser som Lucy Benjamin (fra serien Eastenders) og tv-personlighet Coleen Nolan.


Ifølge de to er den nye bh-en "utrolig komfortabel, og rett  og slett helt fantastisk".


Bh-en, som foreløpig kun er tilgjengelig i Storbritannia koster om lag 400 kroner.LES OGSÅ: Åpning av undertøysbutikken Agent Provocateur (Henne.no)
LES OGSÅ: Oppløftende undertøy (KK.no)
LES OGSÅ: Undertøy som gjør underverker (KK.no)
LES OGSÅ: Supersexy undertøy & sko (KK.no)